Söndag 13/11

13 nov, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

https://www.elle.se/horoskop-november-2016

Väduren 21/3-19/4

Söndagen blir rolig och varierande redan från start. Du har en mängd olika aktiviteter som du vill ägna dagen åt. Familjen är i fokus och finns det barn eller djur med i bilden så ägnar du både tid och energi på dem.

Oxen 20/4-20/5

Du är på plats redan tidigt den här söndagen. Det finns en nervös förväntan som handlar om drömmar och visioner. Idag får du en hel del saker bekräftande, bland annat ett rykte som har med din eller en närståendes framtid att göra.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du tar dagen lite som den kommer. Genom att vara öppen för det mesta så kommer du att få en härlig och varierande dag. Var inte rädd för att säga ifrån till en person som blivit lite efterhängsen. Här är det raka puckar som gäller.

Kräftan 21/6-22/7

Du är inte alls så pigg som du skulle önska att du var den här söndagen. Det handlar om att en inneboende trötthet som har rotat sig djup inom dig. Dagen börjar bra, men du skulle vilja ha mer energi att ägna dig åt saker du trivs med att göra.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du låter din frustration gå ut över en nära släkting istället för den person som du faktiskt är irriterad på. Din släkting blir arg och besviken och det finns en risk att ni börjar gräla. Gör om och gör rätt. Visst får du vara arg, men var det på rätt person i så fall.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen handlar om olika val som du ska göra och hur du ska lägga upp de här valen på ett bra. Ofta blir du ledsen när saker inte går som du hoppats, men inte idag, idag blir du bara mer motiverad när dina planer kraschar.

Vågen 23/9-22/10

Dagen handlar om att förmedla en känsla av värme och närhet till de människor u har omkring dig. Det kan vara din partner, din familj eller dina vänner. För dig är det viktigt att visa omtanke med både stora och små gester.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är envis ut över det vanliga idag. Du har siktet inställt på ett mål och du kommer inte ge dig förrän du når det. För dig är det viktigaste att du får som du vill i ett visst sammanhang, hur du uppnår ditt mål är ganska oväsentligt.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen handlar om skämt och livsglädje. Det finns humor, värme och massor av tokiga infall i ditt tecken idag. En person som du tycker mycket om känner sig nedstämd och du gör ditt bästa för att muntra upp hen.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en ganska intressant men krävande dag idag. Du har fokus på det du vill uppnå och du tänker inte ge upp innan du har nått dit du vill. Dina vänner beundrar din inställning och din beslutsamhet. På kvällen är du trött och behöver få vila.

Vattumannen 20/1-18/2

Du känner dig lite kluven idag. Dels för att det finns så mycket du inte är nöjd med i din vardag och dels för att du just nu inte kommer ifrån en ganska jobbig situation. Det handlar om ett åtagande som du gjort som tar musten ur dig.

Fiskarna 19/2-20/3

Du vet att du inte bör vara allt för påstridig när det gäller något som du vill att din vän ska gå med på. Du borde vara cool och avvaktande men istället så tjatar du hela tiden. Du kan inte rå för att du vill det här så mycket.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons