Måndag 14/11

14 nov, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

https://www.elle.se/horoskop-november-2016

 Väduren 21/3-19/4

Måndagen blir ganska lugn. Du stressar inte även om du har mycket att göra. För dig finns det viktigare saker än jobbet just nu. Du har en hel del i ditt privatliv som upptar både din fritid och dina tankar.

Oxen 20/4-20/5

Du är väldigt trött den här måndagen. Det handlar om att du inte har det så lätt på jobbet just nu. Neddragningar och sjukdomar drabbar dig även om det mesta är sekundärt. Du känner av en ganska bitter stämning och det drar ned ditt humör.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen handlar om att vara först i olika sammanhang. Genom att visa vad du vill uppnå och att vara den drivande kraften har du stor chans att kunna få både bättre lön och roligare uppgifter under våren.

Kräftan 21/6-22/7

Det finns något sömningt över ditt tecken den här veckan. Det verkar som om du är sjuk eller är på väg att bli sjuk. Du har svårt att fokusera idag och du går mest omkring och gör lite här och lite där istället för att avsluta en sak i taget.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen handlar om pengar och om en investering som du är på väg att göra. Du vill bli försäkrad om att du gör ett bra val, men sanningen är den att ingen kan garantera dig att du tänker rätt. Du måste gå på magkänsla i det här fallet.

Jungfru 23/8-22/9

Det är lite som om luften har gått ur dig den här måndagen. Det händer så mycket just nu i ditt liv både i din omedelbara närhet och i världen i övrigt vilket gör dig alldeles matt. Du skulle behöva en dag fri från all yttre påverkan.

Vågen 23/9-22/10

Det finns en hoppfullhet och en härligt positiv inställning till det mesta i ditt horoskop idag. Du känner dig ovanligt utvilad och du vågar mer än vanligt på jobbet. En chef ser att du tar flera bara initiativ idag.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handlar om att lyssna och att lära, något du är rätt så dålig på. Det verkar som om du ska redovisa kunskap under veckan och du vill verkligen inte läsa in dig på det här ämnet. Nu är det frågan om din disciplin vinner över din lättja.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir lite förvirrande. Du hinner inte med allt som du planerat att göra, men du får ändå en hel del bra saker gjorda. Din inställning till det mesta just nu är att testa nya vägar och vara lite mer kreativ. Till hjälp får du en påverkan från Månen.

Stenbocken 22/12-19/1

En konflikt i din närhet trappas upp den här måndagen, men du väljer att ta ett steg tillbaka att och låta de andra göra upp istället. För dig är det mer intressant att iaktta och lära dig vad det är som triggar dina vänner.

Vattumannen 20/1-18/2

Det fullt ös både privat och på jobbet just. Du får alldeles för lite tid för dig själv och det kan göra dig på dåligt humör. Det som får dig att må bra är när andra visar omtanke om dig även om det är med små gester.

Fiskarna 19/2-20/3

Du stressar inte idag, det har du inte ork till. Efter en jobbig höst och en alldeles för tidig vinter vill du bara krypa ned under täcket och somna om. Kvällen bjuder dock på roliga nyheter som en släkting levererar.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons