Tisdag 15/11

15 nov, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

https://www.elle.se/horoskop-november-2016

 Väduren 21/3-19/4

Tisdagen blir inledningen på en ny era för din del. Äntligen börjar saker se ljusare ut både på ditt arbete och i ditt privatliv. En gammal konflikt är äntligen begravd och bortglömd. Du känner att du börjar få kontroll över din vardag.

Oxen 20/4-20/5

Du är sur och irriterad över att inget går så som du tänkt dig. Allt du vill göra blir till kaos just nu och därför blir du inte förvånad när en chef slänger in ytterligare en utmaning den här dagen. Som tur är blir det sista något av en ren vinst för din del.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har svårt att vara tyst när du ser att andra far illa. Du avskyr orättvisor oavsett om de drabbar dig eller någon annan. Under kvällen får du uppmuntran från en släkting att våga att initiativ som du inte skulle ta under andra omständigheter.

Kräftan 21/6-22/7

Du är den du är och det varken vill eller kan du ändra på därför blir du ledsen när en vän säger något som din personlighet som du upplever som nedlåtande. Här måste du försöka sålla i hens kritik, bortsett från tonfallet kanske det ligger något i vad hen säger.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du tar tag i ett problem innan det eskalerar allt för mycket idag. Du har haft så mycket att fundera på den senaste tiden att du inte märker hur den här problematiken har växt på  förrän den nästan blivit för stor för att hantera på ett enkelt sätt.

Jungfru 23/8-22/9

Du är rädd för att gör fel därför undviker du att fatta beslut idag. Du brukar inte ha några problem med beslutsfattning, men en osäkerhet från en plantkonstellation gör att du tvivlar på din egen kompetens. Gör inte det, du kan mer än du tror.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en rolig och annorlunda dag där fokus ligger på små detaljer och på ett estetiskt uttryck. Du tycker om att arbeta konstnärligt så du tycker det är kul när du får den här typen av uppgifter. Kvällen handlar om att belöna sig själv.

Skorpionen 23/10-21-11

Idag är det en hel del som ska läsas igenom och frågan är om du har energi och vilja att ta dig hela vägen in i mål. Ibland är du lite väl ofokuserad och dina tankar tenderar att vara överallt utan just här och nu.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en ganska intensiv tisdag där du får visa vad du går för både i stort och i smått. Du lyckas med det mesta som du gör bortsett från ett par detaljer där du behöver få hjälp. Det tar emot att be om hjälp eftersom du vill klara dig själv.

Stenbocken 22/12-19/1

Tisdagen handlar om att lära sig svåra saker och att uttrycka sig både i skrift och verbalt. För dig blir det både en tuff och en rolig dag. En komplimang från en chef eller en kollega sätter gulkant på den här tisdagen.

Vattumannen 20/1-18/2

Genom att vara driven lyckas du uppmuntra både dig själv och dina kollegor att prestera sitt yttersta trots att det har varit en ganska jobbig period. Du har humor, värme och massor av energi som hjälper både dig själv och dina arbetskamrater.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen handlar om att ta initiativ och att kunna prestera. Du lyssnar gärna på vad andra har att säga samtidigt som du är osäker på vad det är du tycker är bra och vad du bör sålla bort av allt som sägs. Ibland kan det vara svårt att vara selektiv.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons