Torsdag 17/11

17 nov, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

https://www.elle.se/horoskop-november-2016

Väduren 21/3-19/4

Under den här dagen får du flera roliga förslag på miljöombyte och du är sugen på att ta dig an alla, men i slutändan är det bekvämligheten som segrar och du väljer att vara kvar i det som du är trygg med. Just nu är du inte lika äventyrlig som du brukar vara.

Oxen 20/4-20/5

Du undrar över en konflikt mellan två vänner. Du vet att de här personerna sedan gammalt har svårt att hålla sams, men nu verkar det eskalera och ha blivit något av en skitsnackstävling. Se till att hålla dig utanför det här.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen bjuder på varierade arbetsuppgifter och en hel del roliga små annorlunda uppdrag. Du känner dig ovanligt kreativ tack vare Månens inflytande i ditt tecken. Nu när Månen är så här nära jorden kan påverkan bli extra stor och märkbar.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en bra dag. En person som vanligtvis inte ger dig särskilt mycket uppmärksamhet finns plötsligt i din närhet och ser dig. Det här gör dig glad ända in i hjärtat. Du känner att det fortfarande finns ett speciellt band mellan er två.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är lugn och sansad vilket är bra. Just nu ska du undvika att ta förhastade slutsatser om någonting. Tänk igenom din situation, tänk igen och fråga gärna någon nära vän om ett råd. Kvällen handlar om att våga vara lite galen.

Jungfru 23/8-22/9

Du är stabil just nu. Allt du säger och allt du gör är genomtänkt. Du slarvar varken i de stora sammanhangen eller med detaljerna. Dina chefer är nöjda med din insats på jobbet. Privat försöker du reda ut en konflikt med en släkting.

Vågen 23/9-22/10

Du chansar inte särskilt mycket just nu och det är synd. Om du tog lite risker så skulle du inse att du har turen på din sida. Just de närmaste dagarna kan du våga sticka ut lite, särskilt i sociala sammanhang.

Skorpionen 23/10-21-11

Du vill få uppmärksamhet av en viss person, men du vet samtidigt att det är svårt eftersom du balanserar på en ganska vass egg. Det är som om du försöker att närma dig två personer samtidigt, men du vet att det kan leda till svartsjukedrama om du inte är försiktig.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du har en förmåga att hamna i trubbel just nu. Det spelar ingen roll vad du gör och hur du gör det så är det som om någon blir irriterad. Det här är en kort men lite jobbig influens från Pluto. Tänk på att den är snabbt övergående.

Stenbocken 22/12-19/1

Torsdagen handlar om att komma ikapp rent mentalt. Det har varit mycket under en lång tid och vad du behöver just nu är vila och åter vila. På jobbet håller du dig rätt mycket för dig själv, men helt ensam får du inte vara. Någon pockar på din uppmärksamhet.

Vattumannen 20/1-18/2

Den här torsdagen är det full fart från morgon till kväll. Du har en del att göra och tiden går snabbt. Under den här dagen får du plötsligt höra en rykte som bekymrar dig. Det här är något du inte tagit ställning till tidigare.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är inte ensam om att ha mycket att göra så det är ingen idé att du beklagar dig. Bit ihop och försök att ta dig igenom den här besvärliga perioden istället. Under eftermiddagen får du glada nyheter från en vän.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons