Fredag 18/11

18 nov, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

https://www.elle.se/horoskop-november-2016

 Väduren 21/3-19/4

Det blir en ganska stressig fredag både privat och arbetsmässigt. Det har varit ganska lugnt under en period, men nu börjar det att dra ihop sig för din del och då är det bara att bita ihop. Under eftermiddagen och kvällen blir du väldigt irriterad på en familjemedlem för att hen är så lat.

Oxen 20/4-20/5

Du har inte haft så mycket att gör den senaste tiden så nu när det plötsligt händer en hel del på kort tid har du lite vårt att lägga in en högre växel. Med hjälp av peppning från vänner och massor av starkt kaffe så dagen galant. Kvällen bjuder på hemmamys och skvaller.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du vet vad du vill och vad du kan uppnå, men inte hur lång tid det kan ta att nå dina mål. Här behöver du lite hjälp så att planeringen inte halkar efter. Under dagen kan en nyhet som en skolkompis få dig att höja på ögonbrynen.

Kräftan 21/6-22/7

Annons

Du är i nuet och njuter så mycket du kan av det. För dig är de små glimtarna och händelserna de viktigaste i ditt liv just nu. Du tar det du får och du är ganska nöjd med situationen även om du i hemlighet längtar efter lite mer.

Lejonet 23/7-22/8

Du behöver omväxling och idag ser du till att skaffa dig det på ett eller annat sätt. Här handlar det om att våga ta för sig och att visa upp sig i olika sammanhang. Kvällen blir rolig och stimulerande för hjärnan.

Jungfru 23/8-22/9

Du saknar att kunna driva på projekt väldigt hårt. Som din situation ser ut just nu måste du ta det lite lugnt, vara diplomatisk och ta en sak i taget. Kvällen bjuder på trevligt sällskap. Vill du gå ut så har du goda chanser att möta nya vänner.

Vågen 23/9-22/10

Du är på ett väldigt gott humör idag och det kan ha att göra med att det är fredag. Du njuter av de små guldkanterna i tillvaron som kan vara en gofika, lite skvaller eller en långlunch med en vän. Kvällen blir överraskande trevlig.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Du är inte alls så självsäker som du vill verka. I själva verket söker du efter ledtrådar om den du tycker om är lika intresserad av dig som du av hen. Oavsett om du har ett förhållande, är nykär eller hemligt intresserad så vill du ha bekräftelse.

Skytten 22/11-21/12

Idag tar du det första steget in i något helt nytt. Det blir en rolig upplevelse både för dig själv och för din omgivning. Under eftermiddagen finns det risk att du gör av med alldeles för mycket pengar i ett visst sammanhang.

Stenbocken 22/12-19/1

Du söker efter den perfekta gåvan, men den är inte så lätt att hitta. Det behöver inte vara en sak, den kan vara en upplevelse eller bara extra mycket uppmärksamhet till någon du tycker om. Kvällen bjuder på en rolig men oväntad överraskning.

Vattumannen 20/1-18/2

Fredagen är din dag framför alla andra. Du njuter av tanken på en lång och skön helg. Under dagen får du roliga nyheter som rör arbetet och kanske lönen. Du inser hur uppskattad du är och det gör dig varm i hjärtat.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen rullar på utan att det händer så mycket. Det har varit en spännande tid, men nu lägger du den bakom dig och går in i en lugnare period där du främst satsar på arbetet och på ett fritidsintresse som delvis har börjat ta över ditt liv.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons