Lördag 19/11

19 nov, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

https://www.elle.se/horoskop-november-2016

 Väduren 21/3-19/4

Lördagen handlar om att vila och ta det lugnt. Det stressiga tempot den senaste tiden börjar ta ut sin rätt och du känner dig väldigt slutkörd. Under dagen passar det bra att besöka en äldre släkting som du inte får chansen att träffa så ofta som du skulle vilja.

Oxen 20/4-20/5

Du har en massa att göra idag och tiden går fort. För dig är det viktigaste att du kan hålla ditt körschema för då vet du att allt går som det ska. Under kvällen njuter du av att träffa gamla och nya vänner.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under lördagen satsar du på saker som har med hälsa och utveckling. Du vill få många projekt gjorda idag, men frågan är om du har energi nog till det. Ditt horoskop talar om trötthet och om svårigheter att starta upp nya saker. Kanske bör du bara ta det lugnt.

Kräftan 21/6-22/7

Ekonomin är en ständig diskussion i ert hem . Det handlar lite om slösa och spara, i ert hushåll verkar det finnas minst två motpoler som ständigt har svårt att enas. Här gäller det att hitta en kompromiss som fungerar för alla.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är inne i en period då du vill hinna med så mycket som möjligt på så kort tid som möjligt. Det här kan resultera i en del slarv från din sida. Det är inte alltid som du är så noggrann med detaljerna när du känner dig stressad.

Jungfru 23/8-22/9

Du känner av julstämningen redan nu och det finns en möjlighet att det åker fram lite tomtar och stjärnor redan i helgen. Du älskar den här tiden på året och du är gärna utomhus om vädret är fint. Den friska luften gör att du tänker klarare.

Vågen 23/9-22/10

Dagen handlar om motsatser och om att försöka förstå en annan persons perspektiv. Som tur är har du en förmåga att sätta sig in i andra personers sätt att tänka och det underlättar idag. Kvällen handlar om fest och trevligt sällskap.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är väldigt flirtig just nu, särskilt om du är singel. Du har ett behov av närhet och ömhet som är så stort att du kanske inte behöver vara särskilt förälskad för att skaffa en partner. Har du någon du tycker om så ägnar du den personen en hel del uppmärksamhet.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du utnyttjar dina kontakter för att söka information idag. Det kan handla om något du vill vara med på, en hobby, eller om en person som du vill lära känna bättre. När du har ett mål är du väldigt svår att stoppa och så är fallet idag.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir lugn inledningsvis. Du tar hand om dig själv och satsar på välmående. Under eftermiddagen byter du fokus från dig själv till andra personer. Då är det fest eller middag som gäller. Du njuter av att vara med dina vänner.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag har du fullt upp med att vara social redan från morgonen. Det blir en trevlig dag där tonvikten ligger på att ha kul och att njuta av frisk luft. På kvällen är det samtal, god mat och en allmänt hög stämning.

Fiskarna 19/2-20/3

Du vågar inte säga vad det är du har på hjärtat. Det finns för många hinder i vägen som gör att du inte kan vara så ärlig som du skulle vilja vara. Här handlar det mest om att inte trampa på ömma tår och om att undvika en konflikt.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons