Söndag 20/11

20 nov, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

https://www.elle.se/horoskop-november-2016

 Väduren 21/3-19/4

Det blir en ganska skön och lugn söndag där fokus ligger på familjen och på de små sakerna.  Det kan vara en lyxig frukost eller en härlig långpromenad som inleder den här dagen. Du vet att du måste lyfta ett känsligt ämne, men du drar ut på det så länge du kan.

Oxen 20/4-20/5

Dagen blir ganska seg. Du känner egentligen inte ens för att kliva upp ur sängen, men du tvingar dig själv att vara lite nyttig. Dagen kantas av en del frågetecken. Under eftermiddagen verkar det vara ett firande av en bemärkelsedag av något slag.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns en tvekan i ditt horoskop. Det handlar om du är redo att ta nästa steg i en relation. Det behöver inte röra sig om ett förhållande, det kan vara en vänskap eller en familjerelation som måste förändras på något sätt. Här gäller det att våga.

Kräftan 21/6-22/7

Du är ömsint och medkännande idag vilket din partner uppskattar. Det finns en massa kärlek och förståelse i ditt horoskop just nu. Som singel trånar du mer än du aktivt söker efter en partner. Du vet inte om du är beredd på allt som ett förhållande innebär.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du lär dig om dig själv och om andra idag. Dina nya insikter kommer du ha användning för under lång tid framöver. En person som du inte känner så väl kommer med obefogad kritik, och det sårar dig. Du tycker att den här personen är arrogant och småsint.

Jungfru 23/8-22/9

Genom att lyssna ordentligt ställer du till problem för andra. Saker som borde gå smidigt och friktionsfritt blir jobbiga och svårhanterade tack vare din bristande uppmärksamhet. Din fokus ligger på annat håll istället.

Vågen 23/9-22/10

Du är inte rädd för att säga ifrån. Det finns så mycket som du vill förändra, men det kommer ta tid och det kommer inte alltid att vara enkelt. Vissa beslut är väldigt komplexa och kräver en hel del tid och eftertanke.

Skorpionen 23/10-21-11

Idag bestämmer du dig för att våga lite mer. Det är bra att vara modig för då slipper du sväva i ovisshet om saker som du funderar över. Under dagen passar det bra att ägna sig åt idrott, motion eller liknande aktiviteter.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en ganska intensiv dag där fokus ligger på att hinna med saker inför kommande vecka. Det kan vara arbete som halkat efter, något du måste lära dig eller något som du lovat att hjälpa till med att arrangera.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir trevlig och lagom intensiv. Du träffar människor som du tycker om och som du respekterar. Under kvällen kan ett samtal eller ett sms göra dig väldigt glad och förvånad på samma gång. Det här hade du inte väntat dig.

Vattumannen 20/1-18/2

Någon försöker att få tag på dig idag, men av olika anledningar så verkar det svårt att få kontakt med dig. Det här är viktigt så ser du att någon har ringt eller försökt att messa dig så hör av dig tillbaka. I övrigt handlar dagen att familj och om släkt.

Fiskarna 19/2-20/3

Du får inte vara rädd för att visa dina känslor. Oavsett om människor upplever dig som för intensiv eller högljudd så måste du få vara dig själv i alla lägen. Det går inte att alltid anpassa sig efter vad andra tycker och tänker.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons