Måndag 21/11

21 nov, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

https://www.elle.se/horoskop-november-2016

 Väduren 21/3-19/4

Måndagen handlar om att fatta beslut och att inte vara rädd att driva igenom dem även om det får konsekvenser för både dig själv och andra. Du måste våga lita till ditt eget omdöme. Du är inte som alla andra, utan du är en ledare i din natur och en ledare måste kunna vara obekväm ibland.

Oxen 20/4-20/5

Du undrar om du tänker rätt Det har varit så mycket olika bud i den här frågan den senaste tiden att du är lite osäker på vilka fakta som stämmer och vilka som är falska. Kvällen bjuder på hemmapyssel och en hel del mys.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du jobbar ständigt för en förändring, men du är inte säker på att den förändring som nu är på gång är den typen av förändring som du vill ha. På jobbet sker allt med hög fart och det är sällan du får chansen att fundera över vart du är på väg.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen blir lite stressig. Det finns så mycket som du vill hinna med, men så lite som du får gjort eftersom att alla möjliga personer behöver din hjälp hela tiden. Visst tycker du att det är smickrande, men samtidigt blir du lite frustrerad över att du inte hinner med dig själv.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är på gott humör idag trots att det är en måndagg. För dig handlar dagen mer om vilka du arbetar med än om att det är en vardag. Kvällen utvecklas åt rätt håll och en del av dina förväntningar verkar bli besannade.

Jungfru 23/8-22/9

Du undviker människor som irriterar dig idag. Du vill att det här ska bli en bra måndag och då sparar du inte på krutet varken när det gäller att skapa en gemytlig stämning eller att se till att få arbetsuppgifter du tycker om.

Vågen 23/9-22/10

Du undviker att stressa idag. Du vet att du inte blir effektivare bara för att du stressar, du behöver lagom med press och lagom med utrymme för att kunna prestera ditt bästa. När det gäller vänskap finns det särskilt en relation som du bör vårda ömt.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir inte som du tänkt dig. Den eller de personer som du skulle vilja umgås med undviker dig och du vet inte varför medan de personer som du tycker är okej men inte så roliga har plötsligt blivit väldigt efterhängsna.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du tar till en hel del olika ursäkter för att komma ikapp när det gäller både arbetet och hemmet. Genom att undvika extra uppgifter och ökad arbetsbörda lyckas du få den tid du behöver ha idag. Under kvällen passar det bra med motion.

Stenbocken 22/12-19/1

Du undviker situationer där du känner dig provocerad. Du drar dig hellre undan och är lite för dig själv, därför blir du väldigt förvånad när du plötsligt har fått en rad personer som ständigt söker upp ditt sällskap bara för att de tycker du är trevlig och behaglig att umgås med.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen bjuder kanske inte på så många överraskaningar men du får mycket gjort och det är du nöjd med. Du gillar att se hur saker växer fram och hur du lyckas både i stort och i smått. Under kvällen får du en fin komplimang.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är på gång både när det gäller ditt privatliv och när det gäller ditt arbete. Du känner att allt flyter på bra just nu och du trivs med vardagen. Det enda mörka molnet på himlen är att du känner dig lite bortglömd av en vän.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons