Tisdag 22/11

22 nov, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

https://www.elle.se/horoskop-november-2016

 Väduren 21/3-19/4

På tisdagen vågar du vara dig själv mer än vanligt på jobbet. Du släpper på garden och slappnar av. Det blir en trevlig dag med många skratt och en hel del värme. Det kan vara att dina chefer är borta som gör dig på så gott humör.

Oxen 20/4-20/5

Tisdagen handlar om högt tempo och att planera framåt. Du inser att julen är närmare än du tror och att det finns en hel del saker på jobbet som måste avslutas innan du kan ta julledigt. Redan nu kan du förbereda vissa saker och börja lägga upp en hållbar tidsplan.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är på strålande gott humör den här tisdagen. Det finns en positiv energi som kommer från Solen och som du ska ta till vara på. Låt ditt goda humör flöda in i arbetet så kommer dagen gå fortare och resultatet bli bättre.

Kräftan 21/6-22/7

Dina tankar kretsar mycket kring kärleken och kring vad du vill uppnå. Du har en hemlig önskan som du nästan inte ens erkänner för dig själv. Om din önskan kan bli verklighet kommer du inte få veta innan du testat den i skapt läge. Var modig och chansa lite.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du har en plan den här torsdagen, men frågan är om den ens är genomförbar eller om du lever lite i det blå. Du kanske bör vara lire mer realistisk i dina visioner. En kollega ger dig ett bra råd som du borde lyssna till.

Jungfru 23/8-22/9

Du testar dig själv och ditt tålamod idag. Det handlar främst om en kollega som du harväldigt svårt för vilket gör att du hela tiden måste bita dig i tungan för att inte säga något provocerande eller drygt. Kvällen blir rolig, social och omväxlande.

Vågen 23/9-22/10

Du är på hugget just nu och det är bra. Det finns mycket att vinna för den som är på tå just nu. Stora förändringar och nya utmaningar väntar runt hörnet. En chef som du inte ser så ofta har plötsligt börja dyka upp allt mer. Hen kanske har ögonen på dig.

Skorpionen 23/10-21-11

Du tycker att dina vinkar är allt annat än sublima ändå tycks inte dina hintar nå fram. Här gäller det att vara både tydligare och mer målmedveten. Vill du det här måste du visa det både i ord och i handling. Låt inte en kylig fasad eller ointresse skrämma dig. Lita på din charm.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen handlar om pengar och om bristen på den varan. Du har alldeles för dålig koll på din ekonomi för att det ska gå ihop. Försök att vara lite mer generös mot ditt sparkonto och mer snål mot dig själv i stort. Tänk på att julen snart är här.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir rolig och lite annorlunda. Du har en hel del saker som du vill hinna med på jobbet, ändå får du tid över att vara social. Utan att veta det charmar du flera i din närhet. Din utstrålning säger mer än tusen ord och den är förtrollande.

Vattumannen 20/1-18/2

Det är ingen idé att du försöker genomför ett projekt som är dödsdömt från början. Ge dig och gör något annat istället. Just nu präglas du mycket av jord och det gör dig onödigt envis i vissa lägen. Du måste veta när det är dags att kasta in handduken.

Fiskarna 19/2-20/3

Du vill att dina vänner ska förstå hur mycket de betyder för dig och idag visar du det med en liten gest. Det kan vara en middag, att du bjuder på en fika på jobbet eller att du tar dig tid att lyssna på en väns problem. Det är den här sidan av din personlighet som gör dig så älskad.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons