Onsdag 23/11

23 nov, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

https://www.elle.se/horoskop-november-2016

Väduren 21/3-19/4

Du vet att du inte kan få rätt när du börjar argumentera med en chef idag, men du kan inte hjälp att du blir arg. Under den här dagen får du möjlighet att förändra en hel del i dina vanliga arbetsuppgifter, det gäller bara att du har tålamod och att du är diplomatisk.

Oxen 20/4-20/5

Dagen blir inte riktigt som du tänkt dig, den blir mysigare. Du umgås med en person som du tycker om och nu kommer varandra närmare än tidigare. På kvällen måste du försöka peppa en vän att göra sitt bästa med något som hon tycker är tråkigt.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har svårt att inte blir ledsen idag. Det finns så mycket som gör dig upprörd och lägg till Månens påverkan på ditt tecken så förstärks alla känslor ytligare. Här gäller det bara att ha i bakhuvudet att det är en kort påverkan som snart går över.

Kräftan 21/6-22/7

Du bekräftar en teori som du har genom att få en kollega att avslöja något som hen hade tänk att hålla tyst om. När du vill kan du vara väldigt manipulerande. Du vet hur du ska lägga orden för att kunna få människor att försäga sig.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen handlar om upprättelse. Du tyckeratt du har blivit felbehandlad av en kollega och därför känns det extra skönt när du idag får en ursäkt av personen ifråga. Du bryr dig inte om det är ärligt menat, du vill bara ha ett förlåt och sedan gå vidare.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en innehållsrik onsdag där fokus ligger på olika detaljer och på lärande. Du vill utvidga dina kunskaper inom ett visst område och idag är det som gjort för den typen av utbildning. Passa även på att fixa med saker som hör till julen.

Vågen 23/9-22/10

Under den här onsdagen blir du ganska irriterad på en person som inte litar på ditt ord. Du tycker inte att du ska behöva bevisa det du säger men det tycker din vän. På kvällen kopplar du gärna av med en favoritaktivitet.

Skorpionen 23/10-21-11

Den här onsdagen bjuder på varierande upplevelser i form av lärorika erfarenheter och nya projekt som utmanar och tänjer gränser. På eftermiddagen stöter du på en person som du letat efter under dagen men som du inte kunnat finna.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Onsdagen påminner dig om något som du glömt. Det blir både roligt och lite vemodigt när du får en resa tillbaka i tiden. Du inser att vissa saker inte går att ändra på, medan det finns utrymme till att förbättra och förändra andra saker

Stenbocken 22/12-19/1

Onsdagen blir överraskande rolig. Du har kommit en vän betydligt närmare de senaste dagarna och det känns som om du hittat hem. Nu gäller det bara att fokusera framåt och lägga allt gammal bakom dig. Visa din vän vad hen betyder för dig.

Vattumannen 20/1-18/2i

Du blir lite besviken på en kollega som inte riktigt lever upp till den reklam som hen gjort om sig själv. Du vet att du egentligen inte borde vara överraskad, men du hade nog hoppats på lite mer kompetens.

Fiskarna 19/2-20/3

Var inte rädd för att tala ur ditt hjärta. Det finns inget att skämmas för, dina känslor är ärliga och uppriktiga. Under den här dagen får du också chansen att fixa något som har med ekonomin att göra. Det blir en bra dag.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons