Torsdag 24/11

23 nov, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

https://www.elle.se/horoskop-november-2016

 

Väduren 21/3-19/4

Torsdagen handlar om förmedla en känsla och att visa din charm i olika sammanhang. Det finns ingen som kan vara så oemotståndligt som en Vädur när hen är på det humöret. Under dagen får du ett oväntat smicker från en kollega som är lite smygförälskad i dig.

Oxen 20/4-20/5

Den här torsdagen är väldigt stressig och det blir inte bättre av att en chef flåsar dig i nacken. Du känner dig irriterad redan i början av dagen och det lär inte bli bättre. En kollega som du ogillar börjar ta lite väl mycket plats enligt din åsikt.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du studerar din omgivning med nyfikenhet. Det händer så mycket just nu att du inte kan låta bli att lägga dig fast du vet att du inte borde. Tvillingarna har svårt att stå vid sidan av en konflikt. Hen slänger sig gärna in i den. Det blir en intressant och upplysande dag.

Kräftan 21/6-22/7

Du är lite irriterad på att du inte märks så mycket som du skulle vilja. Du försöker ta plats men det finna andra som är mer intensiva än vad du är. Här gäller det att hitta andra väger för att bli noterad. Lita på din charm och på din humor istället.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Våga ta kontakt och visa vem du är idag. Du kan uppleva att nya sammanhang är skrämmande om du känner dig osäker på dig själv. Idag ska du försöka skaka av dig den känslan och visa upp din mer självsäkra och dynamiska sida.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen går fort eftersom det finns så mycket att göra. Du hinner inte med alla uppgifter som du planerat och det gör dig en aningen frustrerad. Försök att strukturera den här dagen lite mer så du kan beta av en sak i taget.

Vågen 23/9-22/10

Du är på ovanligt gott humör och det är bra. Det finns en livsglädje och en massa positiv energi i ditt horoskop just nu. Låt en inte surmulen kollega dra ned ditt humör. Om hen vill må dåligt så är den hens bekymmer, inte ditt. Kvällen blir social och mycket lovande.

Skorpionen 23/10-21-11

Du förmedlar en positiv energi just nu som gör dig väldigt lätt att umgås med. Du är flirtig, lättsam och väldigt framåt. Det finns särskilt en person som du vill lära känna, men den personen ifråga är lite blyg och håller sig gärna i bakgrunden.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du testar olika teorier som du har idag, de gäller främst gruppdynamik och olika former av vänskaper. Du inser att du har rätt i nästan alla dina antaganden, men att du har fel på ett par punkter och då har du väldigt fel å andra sidan.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir överraskande rolig och lite underlig. Den börjar som vilken torsdag som helst, men sedan så kommer en ny gruppindelning att ge dig en hel del information som gör dig ganska förvånad. Du får höra skvaller om personer som du trodde att du kände ganska väl. Kvällen kan bjuda på en flirt.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är väldigt försiktig i dina uttalanden, men du pikar ständigt för att på sikt kunna driva igenom ett beslut som du redan fattat. Du vet att ditt beslut är av den impopulära sorten så du måste vänja din familj vid tanken innan du droppar ditt besked.

Fiskarna 19/2-20/3

Torsdagen blir händelserik och lång. Du ser till att hinna med mycket både privat och på jobbet. Det finns en hel del saker som halkat efter med den senaste tiden som du behöver komma ikapp med. En vän vill att du hänger med ut på kvällen.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons