Fredag 25/11

25 nov, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

https://www.elle.se/horoskop-november-2016

 

Väduren 21/3-19/4

Fredagen handlar om at förmedla en känsla som du har. Du vill visa en person vad hen betyder för dig och det gör du både med gester och verbalt den här dagen. Under eftermiddagen få du möjlighet att shoppa lite julklappar om du skulle vilja det.

Oxen 20/4-20/5

Dagen blir överraskande trevlig. Du har visslingen mycket att göra och tempot är ruggigt högt, men samtidigt är du på gott humör och då är du som mest effektiv. Efter jobbet så är du social med en vän eller bekant som du inte träffar så ofta.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du trilskas med en ganska envis kollega idag. Du vill egentligen få hen att se saken ur din synvinkel så att du slipper forcera dina åsikter på personen ifråga. Tyvärr har du råkat på en riktigt tjurig person som inte alls vill samarbeta.

Kräftan 21/6-22/7

Du är ivrig att förändra och utveckla en idé som du har. Du testar den på en kollega som kommer med klok kritik och en del råd som förbättrar din idé ytterligare. På kvällen vill du gärna ägna dig åt en hobby som du har.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är inte rädd för att sticka ut, allra helst när det är fredag för då är ditt humör alltid på topp oavsett om du är ledig eller jobbar i helgen. Under dagen försöker du utveckla och lägga fram en idé inför en chef. Du vill att hen ska se hur innovativ du kan vara.

Jungfru 23/8-22/9

Du tar torsdagen lite som den kommer och det är bra. Genom att inte stressa fram några beslut lyckas du få de flesta pusselbitar att falla på plats. Du vet hur du ska lägga upp arbetet för att få det att fungera. Kvällen bjuder på en fest av något slag.

Vågen 23/9-22/10

Du är lite arg på en kollega för att hen inte vill dra upp tempot när det är mycket att göra. Din kollega är charmig, rolig att jobba med men usel på att hantera stress. Det här kan bli allvarligt när det kommer ännu närmare julen.

Skorpionen 23/10-21-11

Du charmar alla med ditt leende och dina kvicka kommentarer idag. Du gillar att leka, pika och spela det sociala spelet. Kvällen blir inte som du tänkt dig. Du inser att en vän som du har inte är så lojal som du trodde. Hen visar sig vara lite av en falsk orm.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du blir arg på en person som inte vill lyssna på vad du har att säga. Du tycker att det minsta den här personen kunde göra är visa respekt och låta dig tala till punkt. Under eftermiddagen får du en fin komplimang från en kollega. Den värmer hela vägen in i själen.

Stenbocken 22/12-19/1

Fredagen blir mysig och lite annorlunda. Du tar det lugnt idag och låter dig inte stressas. Du träffar en vän, myser och skvallrar lite. På kvällen får du veta något som både överraskar dig och gör dig glad på samma gång.

Vattumannen 20/1-18/2

Du envisas med att inte lyssna på dina vänner idag fast du borde göra det. Vanligtvis är inte Vattumannen så här enveten, men en jordig influens får dig att dra åt dig öronen när det gäller alla tips om hur du ska jobba. Kvällen bjuder på hemmamys och god mat.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har inte hjärta att säga nej när en kollega ber om din hjälp. Du vet att nästa gång kan det vara du som sitter i den här sitsen och behöver få råd och hjälp. På kvällen försöker du hinna med att träffa både din partner och en vän.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons