Lördag 26/11

26 nov, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

https://www.elle.se/horoskop-november-2016

Väduren 21/3-19/4

Du dömer ingen den här lördagen och det är bra. Genom att vara öppen för det nya så har du som roligast. Kvällen blir en blandning av nytt och gammalt. Du Släpper lös kreativiteten rejält den här dagen.

Oxen 20/4-20/5

Lördagen handlar om att vara beredd på det mesta. Det blir en blandad men bra dag där småfel kan irritera men inte mer. En släkting provar på något nytt och du är både stolt och lite orolig på samma gång.

Tvillingarna 21/5-20/6

Den här lördagen handlar om att ge mer än om att ta. Du har en släkting, partner eller en vän som är behov av tröst och värme. Du finns där för den här personen och du vet vad du ska säga för att hen ska må bättre.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en livlig och händelserik lördag där tonvikten ligger på att göra många saker samtidigt. Du får öva upp din simultanförmåga och det är bra eftersom du inte alltid lyckas hålla flera bollar i luften samtidigt.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Lördagen handlar om att vara beredd på de oväntade och att inte vara rädd för att våga. Som Lejon har du en fördel eftersom du gillar nyheter mer än andra zodiaktecken och du är oftast inte främmande för ett litet äventyr.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen inleds med en lugn stund. Du unnar dig att, i den mån det går få sova ut och bara njuta. Det är sällan du varvar ned så som du gör idag så du förtjänar verkligen den här pausen i vardagen. På kvällen verkar du vara bortbjuden.

Vågen 23/9-22/10

Du planerar flera olika saker samtidigt och det är bra. Du ser till att ha en backup om inte din första plan går i lås. Som det ser ut just nu med sjukdomar och människor som inte orkar är det bra att vara garderad för alla eventualiteter.

Skorpionen 23/10-21-11

Du har svårt att acceptera ett nederlag och därför så fortsätter du att hoppas fast du vet att det troligtvis är försent. Kvällen blir inspirerande och väldigt rolig. Du lockas till både skratt och tårar på samma gång.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en ganska intetsägande lördag där träning och en vilja att utvecklas verkar vara i fokus. Du vet vad du ska sträva emot och hur du ska uppnå dina mål. På kvällen föredrar du att ta det lugnt och inte göra någonting.

Stenbocken 22/12-19/1

Lördagen blir annorlunda och fartfylld. Förmiddagen blir lite lugnare men sedan lyckas du hinna med allt från släktkalas till träning. På kvällen är det kompisar som gäller och det ser ut att kunna bli rätt så sent.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är inte rädd för att ta för dig den här lördagen. Du har kommit in i julmys och du njuter av allt från glögg till lussekatter. På kvällen kan det bli romantiskt om du själv bjuder till. Förutsättningarna finns, det som behövs är lite god mat och en skön stämning.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är beredd på att få skäll för något som du lovat men som du vet att du inte kommer att hålla. Det ger dig dåligt samvete att göra så här, samtidigt har du svårt att säga nej så en vit lögn brukar bli den enklaste utvägen ur ditt dilemma.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons