Söndag 27/11

27 nov, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

https://www.elle.se/horoskop-november-2016

 Väduren 21/3-19/4

Under söndagen passar du på att smita undan och ta det lugnt. Det har varit hetsigt den senaste tiden så du behöver få den här pausen i vardagen. Kvällen handlar om att visa känslor för någon du älskar. Ibland glömmer du bort att vara ömsint.

Oxen 20/4-20/5

Söndagen blir riktigt mysig. Du lyckas skapa stämning med små medel. Under dagen är det jul som gäller i allt från pepparkaksbak till att tända en massa ljus. På kvällen umgås du gärna med familjen och myser.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du vet att du går för långt ibland, men du kan inte hjälpa det eftersom du ser svart när du blir arg. Det bästa är att försök undvika situationer där du vet att du med stor sannolikhet kommer att bli förbannad.

Kräftan 21/6-22/7

Du får gärna vara lite öppen med hur du tänker idag. Om du visar mer av vem du är så kommer det att bli både trevligare och enklare på många sätt. Den här dagen är lämplig för julshopping, träffa vänner och må bra.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du får gärna visa lite mer omtanke när det gäller dina vänner idag. Ibland går du helt upp i dig själv och då kan du upplevas som självcentrerad. En släkting som håller av dig visar sin uppskattning på ett litet speciellt sätt.

Jungfru 23/8-22/9

Du undersöker möjligheten till att förändra något i ditt privatliv idag. Det kan vara att du går på lägenhetsvisning, köper något fint till hemmet eller helt enkelt att du har en dejt. Oavsett vad det är så blir dagen lyckad.

Vågen 23/9-22/10

Du är modig idag och gör något som du in vanliga fall skulle undvika att göra. Det här gör dig stolt över dig själv. Under eftermiddagen investerar du i något som är dyrt men som du verkligen önskat dig.

Skorpionen 23/10-21-11

Under den här söndagen funderar du en hel del fram och tillbaka på saker som rör julen och nyår. Du vill en sak, men ditt samvete råder dig till att göra det motsatta. Kvällen bjuder på en vändning i ditt privatliv.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det finns inget i ditt horoskop som direkt uppmuntrar dig att fullfölja dina planer idag. Du borde hellre tänka om och tänka rätt. Det finns en ganska stor risk att du involverar dig i ett problem som du egentligen skulle kunna slippa ifrån helt och hållet.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir intensiv men rolig. För dig är det främst kompisar som gäller och du satsar på att vara social och tillgänglig. Under eftermiddagen och kvällen möter du en del nya personer som överraskar dig med sin intensitet.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har inga särskilda planer för dagen, men det finns en möjlighet att du planerat in något till kvällen. Du är på ett gott humör och du njuter av att ta det lugnt. En gammal bekant tar plötsligt kontakt med dig och vill att ni ska ses.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är rasande på en ung släkting som inte förstår sitt eget bästa. Det handlar om att hen inte vill förstå problematiken med en förändring som hen vill göra. Du är negativt inställd till din släktings idé eftersom du vet att det innebär merjobb för dig.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se

Annons