Måndag 28/11

28 nov, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

https://www.elle.se/horoskop-november-2016

 Väduren 21/3-19/4

Måndagen blir inte som du tänkt dig. Du satsar på lugn och ro men resultatet blir något helt annat. Räkna med en del stress och en och annan paniklösning den här dagen. Kvällen blir betydligt mer harmonisk. Då kan du äntligen slappna av.

Oxen 20/4-20/5

Du är inte särskilt övertygad om att den här veckan kommer att bli bra. Du får verkligen bita ihop den här måndagen, men när du väl kommit igång så snurrar det på av bara farten. På kvällen längtar du efter något som ligger utom räckhåll.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är bestämd idag och det räcker lång. Din målmedvetenhet hjälper dig att fokusera på rätt saker. Under dagen möter du en eller flera personer som få dig att må bra. Det blir en rolig och kreativ eftermiddag.

Kräftan 21/6-22/7

Det finns ingen återvändo just nu. De beslut som du fattat den senaste tiden går inte att ändra på så det är bara att acceptera det som sker. Under kvällen möter du en eller flera personer som får dig att fundera över nya karriärval.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en bra måndag och du känner dig harmonisk och utvilad. Ditt goda humör skiner igenom i allt du gör vilket ger dig ett bra och stabilt resultat. När det gäller kärleken så väntar du på något eller på någon, särskilt om du är singel.

Jungfru 23/8-22/9

Din oro för framtiden kan visa sig vara befogad. Du får inte riktigt det du vill ha, men förändringar är bra för den trygghetssökande Jungfrun. Genom att vara mitt i händelsernas centrum lär du dig en hel del både om dig själv och om dina kollegor.

Vågen 23/9-22/10

Dagen går bra och du gör framsteg inom nya områden. Så länge du inte blir stressad eller uppretad så har du full kontroll. Det är när du låter känslorna ta över som det blir lite av en kalabalik för din del. Gå undan när du känner dig stressad.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen bygger på flera antaganden och en del rent vilda gissningar. Du tänker, tror och tycker en hel del just nu. Det finns inte riktigt utrymme för förnuft närkänslorna tar över. Håll din svartsjuka i schack, den kan orsaka en del problem för dig.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen är vad du gör den till. Den kan bli både bra och dålig. Du lite dåligt samvete för ett rykte som du spridit om en bekant. Du vet att det inte var helt befogad, men ibland tar din avundsjuka eller svartsjuka över ditt förnuft.

Stenbocken 22/12-19/1

Du börjar inse att du är ett hett samtalsämne på allas läppar, även hos människor som du inte riktigt vet vilka de är. Du är lite apan i ordspråket ”alla känner apan, men apan känner ingen.” Det här är både en smickrande och lite oroande på samma gång.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen handlar om att följa en övertygelse även om den inte leder dig rätt. Genom att våga följa dina egna idéer så får du ett starkare självförtroende. Måndagskvällen blir lite sen för din smak. Du skulle vilja komma i säng tidigare.

Fiskarna 19/2-20/3

Du tar dig från klarhet till klarhet och det är bra. Genom att fundera mycket över både din egen situation och en väns dröm så inser du att det kan finnas en chans att uppfylla flera önskemål på en och samma gång.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons