Tisdag 29/11

29 nov, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

https://www.elle.se/horoskop-november-2016

 Väduren 21/3-19/4

Du vet att du inte kommer att lyckas övertyga din partner om en förändring i vardagen. Hen är för orolig att det ska påverka er negativt och ser inte samma fördelar som du gör. Som singel är du mer fri att följa ditt hjärta.

Oxen 20/4-20/5

Du är inte helt i from idag, men du biter ihop för din kollegas skull. Utan att förstå hur det går till lyckas du genomföra  den här dagen med ett hyfsat bra resultat. På kvällen är det vila och åter vila som gäller för din del.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en intensiv tisdag där fokus ligger på ekonomi och på utgifter. Du brottas med budgetar, åtstramningar och andra jobbiga krav. Som tur är kan du verkligen trolla med knäna och hitta lösningar på omöjliga problem när du verkligen vill.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen bygger på en rad olika samarbetsövningar. Du vill få till en teamkänsla på jobbet, men det är inte alltid så lätt för att vissa personer verkar ha svårt att hålla sams. Tack vare din charm och din förmåga att medla kan du nå dina mål.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du bör undvika att lyssna på skvaller just nu. Det finns en risk att du tror på saker som är osanna eftersom du inte är så källkritisk som du borde vara. Du har lätt för att ryckas med av intriger och just intriger finns det gott om i din vardag.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen blir ganska intensiv och du hinner inte fundera så mycket vilket kanske är skönt. Ibland grubblar du på saker som du ändå inte kan påverka och det dränerar energi ifrån dig. På kvällen vet du att du borde ägna dig åt en hobby, men risken är stor att du inte orkar.

Vågen 23/9-22/10

Julen står inför dörren och det stressar dig både fysiskt och mentalt. Du är inte redo, varken firar jul eller ett nytt år. Du känner panik över allt som ska hinnas med innan helgerna. Ta en sak i taget och planera inte för lång framåt.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är trött och irriterad på en eller flera personer som du uppfattar som klängiga. Du står bara ut med den här gruppen för att det finns någon som intresserar dig i den, men som är svårt att få kontakt med så du testar att bli vän med hens vänner och se om du når fram på det sättet.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen handlar om att ta för sig i olika sammanhang och det har du inga på problem med. Du njuter av den här tisdagen, särskilt om du visa upp dina talanger inom ett visst område. Du tycker att det är kul att briljera.

Stenbocken 22/12-19/1

Under tisdagen får du reda på skvaller som rör dig och du blir förvånad över att människor är så intresserade över din person. Själv tycker du inte att du sticker ut särskilt mycket, men uppenbarligen finns det människor som inte håller med.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är beräknande idag. Det finns en del saker som du vill uppnå för att kunna driva igenom olika beslut, men då måste du också vara villig att både kompromissa och smickra vissa personer. Under kvällen får du chansen att visa upp dina talanger.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är besviken på en person som inte lyssnar på dina råd. Du vet att du kunde hjälpa hen väldigt mycket om hen bara tog det du säger på allvar. Kvällen bjuder på variation och massor av trevligt umgänge.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons