Onsdag 30/11

30 nov, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

https://www.elle.se/horoskop-november-2016

 Väduren 21/3-19/4

Onsdagen bygger på erfarenheter och ett gott humör. Du har inte så högt tempo som du skulle kunna ha, men din charm kompenserar i viss mån din lite långsammare fart. Kvällen handlar om att säga ja till en person som du egentligen vill säga nej till.

Oxen 20/4-20/5

Du är så bestämd att det kan bli svårt att kompromissa idag. Din envishet driver på dig, men den kan också vara skrämmande för din omgivning. Under dagen försöker du samla tankarna och få ordning på strukturen i vardagen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är rädd att du begått ett misstag, men samtidigt vet du inte hur du ska kunna backa ifrån ditt beslut nu. Kanske kan du hitta en medelväg som fungerar för dig både nu och i framtiden. En fråga om lönen kommer upp idag.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en ganska intressant dag där fokus ligger på att få de små, vardagliga sakerna att fungera på ett smidigt sätt. Det finns en person som du oroar dig för, men som inte är här just nu vilket får dig att grubbla ännu mer.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen går väldigt fort och du har roligt samtidigt som du är hyfsad produktiv. Just nu är du inne i en period då du är omtyckt av de flesta och du trivs med din plats i livet. Under kvällen är det idrott eller hälsa som gäller.

Jungfru 23/8-22/9

Du vet att du inte kommer att kunna genomföra alla dina planer idag så det gäller att du prioriterar rätt. Om du försöker att tänka på vad som är nödvändigt snarare än vad som är roligt så kommer du att få en sund planering.

Vågen 23/9-22/10

Du genomgår en metamorfos just nu. Det handlar om att gå från klarhet till klarhet inte bara när det gäller ditt arbete utan även om saker som rör dig som person. Under eftermiddagen får du en fin komplimang som gör dig ovanligt varm i hjärtat.

Skorpionen 23/10-21-11

Du tar ditt förnuft till fånga och undviker att diskutera med en person som uppenbarligen är svartsjuk. Du inser att det inte finns något sätt att tala om för personen ifråga att hen har fel eftersom det uppenbarligen är känslorna som styr.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Onsdagen blir jäktig och det är inte säkert att du hinner med i det här höga tempot. Du är lite seg i kroppen och hjärnan känns som den är lindad i bomull. Du kanske håller på att bli sjuk, lyssna till din kropp.

Stenbocken 22/12-19/1

Efter en seg inledning på veckan känner du dig piggare och mer alert än någonsin. Du är laddad både privat och på jobbet. Just nu finns det ingen utmaning som du inte kan ta dig an. Som singel finns det goda möjligheter till en liten flirt under kvällen.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är försiktig i dina uttalanden och det är bra eftersom en kollega är extra sårbar just nu och kan uppleva en välmenad kritik som ett påhopp. Under eftermiddagen blir di irriterad på en person som inte visar tillräckligt med uppskattning inför din insats.

Fiskarna 19/2-20/3

Du tar det lugnt och njuter av dagen. Genom att undvika stress så blir resultatet bättre. Du umgås gärna med både arbetskollegor och vänner just nu. För dig är det skönt at slippa vara ensam . Du fördrar att omge dig med människor.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons