Torsdag 1/12

01 dec, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

https://www.elle.se/horoskop-december-2016/

Väduren 21/3-19/4

Torsdagen blir ganska jäktig. Det är mycket att hålla reda på och du känner dig inte i toppform vilket gör att du glömmer bort saker. Som tur är ingår du i ett bra team där det finns andra som kan hålla ordning på detaljerna medan du kör på i fullt tempo.

Oxen 20/4-20/5

Av en ren slump så hamnar du på uppgifter som passar dig ganska bra idag. Du är visligen inte i toppform, men du fungerar bra när du kan fokusera på en sak i taget och har en lista att arbeta utifrån. Kvällen bjuder på lugn och ro.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen handlar om att ta för sig privat i olika sammanhang. Du har känt dig åsidosatt en längre tid av några vänner, men nu tänker du visa att du faktiskt vill vara med och att du inte tänker invänta en inbjudan. Dina vänner blir förvånade.

Kräftan 21/6-22/7

Idag får du möjligheten att samarbeta med en person som du beundrar mycket. Du vill verka cool och världsvan, men sanningen är den att din osäkerhet skiner igenom, men det är till din fördel eftersom det ger dig charm skapar ett behov av att vilja hjälpa dig.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du blir arg när du blir illa behandlad av en chef. Du tycker att du ställt upp mycket och funnits där när din arbetsgivare har behövt så nu borde det inte vara något snack om att du kan behöva extra hjälp. Kvällen blir lite äventyrlig.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen bjuder kanske inte på så många överraskningar, men den blir lugn och behaglig. Du njuter av att bara vara och du stressar inte, varken på jobbet eller privat. Har du möjlighet så skapar du julstämning med en adventsfika på kvällen.

Vågen 23/9-22/10

Du försöker trolla med knäna, men det går så där. Det verkar vara många som mår dåligt på din arbetsplats just nu, men du gör ditt bästa för att vara där och ta dig igenom dagen även om du inte heller är i toppform. När det gäller arbetet är Vågen ofta väldigt lojal och uppoffrande.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är lycklig för någon som du saknat plötsligt dyker upp igen. Det kan vara en vän, en hemlig kärlek eller släkting som varit borta. Dagen blir ljusare och du känneratt den här personen får dig helt enkelt att må bättre.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är arg och sur på en person som du tycker ha gjort dig orätt. Nu är det så att när du är arg så kan du vara väldigt långsint trots att det vanligtvis inte är ett av Skyttens mer utmärkande drag. I just det här fallet vägrar du att glömma och gå vidare.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en riktigt rolig dag som bjuder på olika aktiviteter. På dagen har du en hel del krävande men utmanande uppgifter framför dig. På kvällen får du plötsligt oväntad hjälp av en eller flera personer som bara vill ditt bästa.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är väldigt seg i starten den här torsdagen. Det har varit en lång vecka och du börjar längta till helgen. Under dagen satsar du på att varva arbete med pausar för att orka med. Ett långt möte får dig att bli irriterad. Kvällen blir betydligt trevligare än dagen.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har svårt att få en person att förstå att du finns där för honom eller henne. Du har försökt att visa det med subtila signaler, men personen ifråga är ganska okänslig för den formen av vinkar. Här gäller det att vara mer rakt på sak.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons