Fredag 2/12

02 dec, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

https://www.elle.se/horoskop-december-2016/

 Väduren 21/3-19/4

Fredagen blir stressig och du är arg för att det finns kollegor som inte lyssnar på dig trots att du både har mer erfarenhet och större vana inom det här området om ni jobbar med just nu. Kvällen blir raka motsatsen och bjuder på hemmamys.

Oxen 20/4-20/5

Du är slutkörd i kroppen och behöver vila, trots det försöker du hålla humöret uppe den här fredagen eftersom du vet att det bara är den här dagen sedan är det vila som gäller. På kvällen får du möjligheten att testa lite nya kunskaper som du införskaffat under veckan.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är ganska ensam om att tyck en viss sak, men det innebär inte att viker dig för majoriteten, det är inte du. Istället slåss för din åsikt till sista blodsdroppen, lika mycket för att du vill ha rätt som för att du tycker det är lite kul att provocera.

Kräftan 21/6-22/7

Den här dagen handlar om att våga vara fri. Månen ger dig kreativitet, känslighet och en förmåga att tänka nydanande så utnyttja det den här fredagen. På kvällen är det fest och party som gäller. Då vill du vara uppe hela natten.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du måste våga möta en person som du skäms lite inför. Vid något tillfälle i er ytliga bekantskap har du sagt eller gjort något som du inte är särskilt stolt över, och nu kommer det tillbaka och biter dig i svansen.

Jungfru 23/8-22/9

Det finns ingen som bestämmer över dig, men frihet handlar också om ansvar något som du verkligen inte glömmer idag. När du är tvungen att reda ut en del besvärliga frågeställningar finns ingen som kan backa upp dig med ett gott råd.

Vågen 23/9-22/10

Den här fredagen har du mycket att stå i på jobbet och det finns en risk att du blir sen från arbetet. Här gäller det att planera sin dag bra och att inte tvivla på dina egna talanger. Ha tilltro till din förmåga.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är irriterad på ett par personer som du tycker uppför sig illa idag. Deras dryghet och nedlåtande tonfall berör dig illa och idag säger du faktiskt ifrån. Under eftermiddagen inser du att du begått ett misstag och stött bort en person som du faktiskt bryr dig om.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir bra på ett lagom intensivt sätt. Du tycker att det roligt med julstämningen omkring dig och alla goda dofter och gnistrande ljus får dig att bli på gott humör. På kvällen är det främst kompisar som gäller.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är speciell och det vet du om. På både ont och gott är du trogen dig själv och det är en inställning som vinner i längden. Det finns till och med vissa personer som avundas din förmåga att vara nöjd med ditt eget sällskap.

Vattumannen 20/1-18/2ll lära dig.

Dagen blir väldigt intensiv och du känner dig trött på att inte räcka till. Just nu är det väldigt många personer som drar i dig och vill ha din uppmärksamhet. Kvällen ägnar du åt att träna på något som du vill lära dig.

Fiskarna 19/2-20/3

Du tyckeratt det är intressant att studera en kollega som är allt annat en förutsägbar. När du tycker att du har koll på hens beteende så gör hen någon som viker av från den vanliga mallen. Det här gör att du aldrig tröttnar på personen ifråga.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons