Lördag 3/12

03 dec, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

 Väduren 21/3-19/4

Det blir en bra lördag och du njuter särskilt om du är ledig. Du tycks ha mindre åtaganden hela dagen, men inget som är betungande. Kvällen bjuder på en rolig överraskning och massor av god mat. Det kan bli lite senare än du tänkt dig.

Oxen 20/4-20/5

Solen lyser med sin frånvaro i ditt horoskop och det drar ned energin väsentligt för din del. Om du måste prestera så gör du inte alls så bra ifrån dig som du skulle vilja. I övrigt blir det en okej, men inte jättebra dag.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du får som du vill, men frågan är om du är nöjd ändå. Merkurius gör dig ovanligt pratig just nu så det finns en risk att du vräker ut dig saker som du inte alls menar. Se upp, för har du väl sagt en sak kan det vara svårt att ta tillbaka.

Kräftan 21/6-22/7

Du vet att du är väl förberedd för den här dagen med allt vad det innebär. Du har sett fram emot det som sker den här lördagen under väldigt lång tid och det kan hända att det blir lite av en antiklimax för din del. I övrigt så är det en fantastisk lördag.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Just nu är du rädd och arg, inte för din egen del utan för en närståendes skull. Det handlar om att den här personen är på väg att ge sig in i något som hen inte behärskar och du är rädd att det kommer att bli en bitter upplevelse.

Jungfru 23/8-22/9

Du är trotsig och vill göra saker på ditt sätt. Det finns ingen anledning att det ska bli konflikter, men det finns en risk om du inte lyssnar på dina vänner och på deras åsikter. Kvällen handlar om att visa respekt för en äldre släkting.

Vågen 23/9-22/10

Lördagen blir fantastisk, avslappnad och julmysig. Har du möjlighet ägnar du dig åt saker som pepparkaksbak, juldekorationer och paketinslagning. Du har verkligen kommit i rätt stämning den här dagen.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är besviken på en vän och det märks i hela ditt sätt. Det finns en person som verkligen inte lever upp till dina förväntningar och nu vet du inte hur du ska hantera situationen. Du känner dig inmålad i ett hörn.

Annons

Skytten 22/11-21/12en

Det blir en lång dag där förväntningarna är höga och tempot hela tiden ökar ju längre dagen går. Hur du presterar beror till stor del på hur du mår. Är du lite sjuk så kommer du inte göra så bra ifrån dig. Du borde lyssna på din kropp.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en bra, men lång dag för din del. Vissa saker går över förväntan och andra kanske inte så som du önskat men du är ändå nöjd. Till stor del handlar den här dagen om vänskap, om att skapa mål och om att leva upp till andra personers förväntningar.

Vattumannen 20/1-18/2

Du slits lite mellan två personer den här dagen. Den ena vill du vara lojal mot för att det är din vän, medan den andra måste du visa respekt för att det är en kollega, en klubbkompis eller en granne. Det här två personerna har svårt att komma överrens och du fastnar i mitten.

Fiskarna 19/2-20/3

Din inställning är ganska loj just nu. Du orkar inte tag i något av alla projekt som du har på gång, utan du vill bara ta det lugnt och vila. Kvällen bjuder på massor av trevligt sällskap och en resa in i det förflutna.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons