Söndag 4/12

04 dec, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

 Väduren 21/3-19/4

Söndagen blir inte alls vad du hoppats på. Du har för mycket att göra för att kunna varva ned ordentligt, lägg till en konfrontation med en släkting och ett gräl med en vän så sammanfattar du den här dagen.

Oxen 20/4-20/5

Söndagen blir en trevlig dag där du pysslar mycket i hemmet. För alla Oxar är traditioner mycket viktiga och det visar du genom att år efter år bygga upp ditt eget sätt att fira jul med inslag både från din barndom och lite nytänk.

Tvillingarna 21/5-20/6

Inget är konstigt med den här dagen även om den inleds med en lite märklig överraskning. Du blir bokstavligen tagen på sängen, men när du får en chans att hämta andan så inser du att den här överraskningen var något du egentligen hade förväntat dig, men kanske inte just nu.

Kräftan 21/6-22/7

Du är trofast och lojal mot de personer som du håller av och just därför är du en så uppskattad vän. Just idag får du flera bevis på precis hur omtyckt du är. Under dagen försöker du att samla ledtrådar till en gåta som du vill lösa.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen blir vad du gör den till. Den är ett oskrivet blad fullt av möjligheter, men också full av en del svåra val. Under eftermiddagen får du möjlighet att lära dig av en äldre släkting som har erfarenhet inom just det här området som du behöver stöd i.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen handlar om att bejaka sig själv och att våga ta för sig i olika sociala sammanhang. Det blir en livlig söndag som betas av i högt tempo så det gäller att hänga med i svängarna. Kvällen handlar om etiska frågor.

Vågen 23/9-22/10

Den här söndagen är det adventsmys och gofika som gäller. Det blir en lugn och harmonisk dag där du inte göra särskilt mycket. Under kvällen passar du på att umgås med familjen eller att träffa vänner.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är arg på en vän för att hen inte lyssnar på dina problem. Som en bra kompis tycker du att hen borde finnas där både i med och motgångar. Oftast tenderar den är personen att försvinna när det blir lite stormigt omkring dig.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Söndagen blir ganska långtråkig. Du vill göra en massa saker men av olika skäl verkar inget bli av. Det kan vara du eller någon vän som är sjuk eller så kan vara problem med att boka in de här aktiviteterna för att det redan är fullbokat.

Stenbocken 22/12-19/1

Under söndagen vilar du mycket. Du har dåligt samvete för hur du har uppfört dig sen senaste tiden, men du är för stolt för att be om ursäkt. Tänk på att du kan förstöra mycket fint genom att vara allt för envis och inte bjuda till.

Vattumannen 20/1-18/2

Söndagen blir en riktig familjedag där du umgås med dina nära och kära. Du njuter av en gemytlig stämning och av det faktum att vissa personer kan hålla sams den här dagen. Kvällen bjuder på god mat och massor av trevligt sällskap

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen inleds med att du tvivlar på dig själv, men det blir bättre och bättre ju längre dagen går. Du inser att du inte alls är så svag inom vissa områden som du trodde du var, du är rent ut av ganska kompetent så ta till vara på den här kunskapen.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons