Måndag 5/12

04 dec, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

https://www.elle.se/horoskop-december-2016/

 

Väduren 21/3-19/4

Du vet vad du vill den här måndagen med vilja och ork går inte alltid hand i hand något som du kommer att uppleva den här dagen. Din kropp är rätt tömd på energi och det kan bero på att du antingen jobbat i helgen eller inte vilat av andra skäl.

Oxen 20/4-20/5

Måndagen blir intensiv, du har mycket i huvudet och det gäller att beta av en sak i taget för att det ska blir bra. Oxar kan vara ovanligt organiserade när de vill, och just nu vill du inte missa någonting. Kvällen blir tidig eftersom du är väldigt trött.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en bra inledning på veckan. Du njuter av julstämningen omkring dig och ditt goda humör bidrar att höja stämningen på jobbet. Under dagen så fladdrar gärna tankarna iväg. Du dagdrömmer en hel del. Kanske är du förälskad.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en rolig inledning på veckan även om tempot är högt. Dagen färgas av en hel del skratt och en del tokiga upptåg. Du är på strålande humör och din charm är svår att motstå. Just nu trivs du utmärkt med livet.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det finns inget motstånd hos dig just nu. Du föredrar att flyta med snarare än att dra själv. Du är inne i en period där du varken orkar eller har lust att vara en frontfigur. Lägg till att julen ofta är helig för Lejonen och att du vill passa på att andas in så mycket julstämning som möjligt.

Jungfru 23/8-22/9

Det har skett förändringar på din arbetsplats som du inte är helt nöjd med. Du vet att vissa saker är nödvändiga, medan andra känns bara som rent jäkelskap. Här gäller det att hitta de små ljusglimtarna i vardagen så du inte blir arg och bitter.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en intressant dag som börjar med ett möte och avslutas med ett annat möte. Det kan vara något som är arbetsrelaterat, eller så kan det vara två människor som stöter på varandra av en slump och att den slumpen på sikt kan påverka båda era liv.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är på gång just nu. Det finns inget som hindrar dig att utvecklas och växa. Du har haft det lite jobbigt en period, särskilt när det kommer till relationer. Nu börjar en del av frågtecknen räta ut sig, men det finns fortfarande en hel del problem att ta tag i.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir seg. Du är trött efter helgen och du har nästan svårt att hålla dig vaken. Det kan var ljusbrist som bidrar till att du mår så här. Försök att komma ut under de ljusa timmarna på dagen. Fisk luft kommer att rensa dina tankar.

Stenbocken 22/12-19/1

Det är mycket tankar som snurrar i ditt huvud just nu. Du funderar över helgen och över den närmaste framtiden. I övrigt är du ganska positiv och social. Du kombinerar hårt arbete med trevliga och innehållsrika pauser. Kvällen blir lugn och skön.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en lång arbetsdag idag. Du har många olika uppdrag som du vill fullfölja, men det är inte alltid lätt att hålla koll på allt som sker eftersom det finns så många projekt att hålla ett öga på. Du måste lära dig att delegera.

Fiskarna 19/2-20/3

Det finns inga om och kanske i ditt liv just nu. Allt är självklart och det trivs du med. Du njuter av både dagar och kvällar. Det här är en bra tid för Fiskar, särskilt om du har ett etablerat förhållande, då är du trygg i dina med dina känslor.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons