Tisdag 6/12

06 dec, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

https://www.elle.se/horoskop-december-2016/

 

Väduren 21/3-19/4

Under tisdagen påbörjar du en kamp som kan bli väldigt seglivat. Du är envis, men det är även den personen som du bråkar med så det uppstår ett dödläge där ingen av er kan komma vidare utan att tvingas att kompromissa eller offra vissa saker.

Oxen 20/4-20/5

Du får gärna undvika att hamna i konflikt idag. Bråk är uttömmande på både energi och känslor och det har du inte råd med just nu. I övrigt är det stressig, men roligt på jobbet och lugnt och harmoniskt hemma.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen handlar om att göra olika val under olika tidpunkter i livet. Du är inne i ett sådant skede just nu där du dras mellan olika valmöjligheter, men du vet inte riktigt vad du ska välja. Du känner dig osäker på dina känslor samtidigt som ditt hjärta tallar ett tydligt språk.

Kräftan 21/6-22/7

Du är en vinnare i mångt och mycket just nu. Det behöver inte röra sig om tävlingar, det kan lika gärna röra sig om relationer, arbetsuppgifter och olika utmaningar. Det mesta du tar dig för går bra och det gör dig på gott humör.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du vet vem du är och hur du vill framstå, men det är inte alltid lätt att klä sina ambitioner i ord. Ibland kan det bli lite luddigt när du försöker uttrycka en tanke eller en känsla. Du måste jobba på din verbala talang.

Jungfru 23/8-22/9

Idag handlar det mycket om att vara bestämd och att inte vika i dina åsikter. Just nu påverkas du en del av luft och det gör dig mer benägen att ändra dig än annars. Du har en känsla av att varje beslut du fattar blir du snuvad på något bättre. Det här är en känsla du måste komma över.

Vågen 23/9-22/10

Under den här tisdagen är du mycket tydlig med dina känslor, särskilt när det kommer till kärlek. Det är inte ofta som du vågar visa så öppet hur du känner, men Solen och Mars ger dig mod att göra saker som du inte skulle göra eller säga i vanliga fall.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handlar om att se möjligheter och att inte vara feg. Du tar mer risker än du brukar göra men du känner samtidigt att du har både turen och marginalerna på din sida. Under eftermiddagen funderar du på att slänga ut ett sms till någon som du tycker om.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir trevlig och varierande. Du har mycket att göra, men stressen bekommer dig inte mer än att den påverkar dig positivt. Du är den typen av person som ofta växer under press så länge det inte blir för mycket.

Stenbocken 22/12-19/1                                                    

Du är lite drömsk just nu och det märker din omgivning. Trots fina pikar och konkreta frågor finns det inget som kan få dig att avslöja varför du går omkring och ler för dig själv. Det är knappt du vet det själv, du vet bara att du mår riktigt bra.

Vattumannen 20/1-18/2

Även den här dagen blir väldigt intensiv. Du stressar igenom olika uppgifter och därför blir inte resultatet så bra som du skulle önska. Under eftermiddagen och kvällen får du information som rör framtiden.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen bjuder på mys och värme. Just nu är du bra både på att ge och ta emot komplimanger och uppmärksamhet. Du är mindre blyg och mer tillgänglig mot vad du brukar vara. Ett tecken på att ditt själförtroende är bättre tack vare Mars inflytande.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons