Onsdag 7/12

07 dec, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

https://www.elle.se/horoskop-december-2016/

 

Väduren 21/3-19/4

Du är envis och du vet vad du vill vilket är bra. Genom att inte skjuta upp beslut utan att fatta både roliga och mindre positiva beslut här och nu undviker du en hel del grubbel i framtiden. Kvällen kan bjuda på sport.

Oxen 20/4-20/5

Du kommer att vara helt slut efter den här dagen. Den har varit rolig, varierande och väldigt energikrävande. Du är nöjd med de resultat som du uppnår, men samtidigt som är du utmattad på kvällen. Du har många starka drömmar just nu.

Tvillingarna 21/5-20/6

Livet handlar om att fatta beslut och att leva efter dem något som du verkligen är dålig på just nu. Du vill hela tiden förändra och röra om i din vardag och det gör din familj lite upprörd eftersom de bara vill ha lugn och ro.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en bra onsdag även om du periodvis är stressad och inte vet vad du sysslar med. Genom att lugna ned dig och ta ett djupt andetag kan du komma ikapp rent mentalt så unna dig minst en micropaus i timmen där du går undan och tar fem minuters break.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen bjuder på olika upplevelser och en hel del intryck vilket gör att du känner dig rätt matt när kvällen väl kommer. I övrigt blir det en rolig och kreativ dag där du utvecklas en hel del. Eftermiddagen är som gjord för att shoppa julklappar.

Jungfru 23/8-22/9

Var inte allt för arg på dina medmänniskor för att de inte förvarnat dig om vad som är på gång. Saken är den att ingen har varit säker utan det mesta har varit rena spekulationer och det kan man inte dela med sig av. Kvällen handlar om att ta hand om sig själv.

Vågen 23/9-22/10

Du är upprörd över ett rykte som du hör som egentligen inte rör dig personligen utan snarare en vän. Du blir arg för att du vet att det är falskt och påhittat av personer som är småsinta och avundsjuka. Du försöker kväva det här skvallret så fort du hör det.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är försiktig med att såra en persons känslor. Du vet att hen är väldigt känslig just nu och kan uppleva även småpikar som personliga och stötande. I övrigt blir det en händelselös men ändå trevlig dag.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du dras till personer som är din raka motsats just nu. Du är utåtriktad och framåt medan de personer som du finner attraktiv ofta är lite tystlåtna och inåtvända. Kvällen bjuder på roliga nyheter från en släkting.

Stenbocken 22/12-19/1

Onsdagen blir en omtumlande dag. Någon överraskar dig ordentlig med ett initiativ som du inte hade väntat dig. Din vänskap med en kollega växer sig starkare och starkare för varje dag vilket får dig att blomma ut ordentligt.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är inte särskilt förvånad när du får höra ett rykte om en kollega. Du har vetat att hen har varit på väg bort under en längre tid, men det verkar vara först nu som hen tar tag i situationen på allvar. Du är glad för din kollegas skull.

Fiskarna 19/2-20/3

Du tar mod till dig och bjuder in en person som du tycker om men inte känner så väl till ett samarbete. Det blir en ovanligt lyckad kombination och du inser att du har hittat en riktigt bra lagspelare.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons