Torsdag 8/12

08 dec, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

https://www.elle.se/horoskop-december-2016/

 

Väduren 21/3-19/4

Under torsdagen måste du försöka vara strategisk i dina val. Mycket hänger på den här dagen så använd din hjärna istället för ditt hjärta när du fattar dina beslut. Din intuition är inte särskilt bra just nu, men det är ditt sunda förnuft om du bara tillåter det att dominera.

Oxen 20/4-20/5

Du är på strålande gott humör den här torsdagen. Mycket känns bättre mot om du jämför för en vecka sedan. Du är kreativ, nyskapande och roliga att umgås med. Tänk på att försöka vara vänlig även mot människor som du har svårt för just nu. Dina fiender kan bli dina allierade inom kort.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är inte allt för svår att övertyga om att du ska satsa på nya utmaningar idag. Du tycker att det är lite segt på jobbet och du vill ha lite variation. Under eftermiddagen kan du investera pengar i framtiden, tänk igenom dina beslut bara.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Du är inte alls så envis som du skulle behöva vara den här torsdagen. När saker går emot dig så ger du upp lite för fort. Det handlar om hur du är som person i kombination med en påverkan från bland annat Uranus.

Lejonet 23/7-22/8

Under torsdagen är du inte alls så motiverad som du borde vara. Du vill helst inte jobba alls, men om du är tvungen så gör du inte mer än du måste. Under kvällen har du chansen att göra någon väldigt lycklig, det bli inte ens ansträngande för dig.

Jungfru 23/8-22/9

Det finns en trötthet och en seghet i ditt tecken som är svår att rå på idag. Du har varit väldigt stressad periodvis den senaste tiden och nu behöver du vila för att orka med. Boka inte upp några aktiviteter den här kvällen.

Vågen 23/9-22/10

Du blir förvånad och glad över hur många fina kollegor du har. När du sitter upp över öronen i jobb så får du plötsligt hjälp från alla möjliga håll. Du visste inte ens att du hade så många vänner på jobbet som det visar sig att du har.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Du tänker mycket just nu och det är bra eftersom då riskerar du inte att göra några förhastade val viket du annars kan vara expert på. Under dagen får du en fråga som rör en extrainkomst eller din lön. Visst vill du ha mer pengar, men är det värt den här extra ansträngningen?

Skytten 22/11-21/12

Du är glad och framåt vilket gör dig till en person som man vill hänga med. Bli inte förvånad om människor du knappt känner plötsligt vill dela bord med dig under lunchen eller bjuder med dig på diverse aktiviteter.

Stenbocken 22/12-19/1

Torsdagen blir ett eldprov på jobbet. Du har mycket du vill hinna med och du har jobbat hårt för att kunna prestera på topp. Under eftermiddagen får du ett fint sms eller ett glädjande samtal. Du ägnar kvällen åt motion.

Vattumannen 20/1-18/2

Din dag blir varierande och rolig. Du har äntligen kommit en bit på väg inom det projekt du håller på med och nu känns det som om du behärskar situationen. Kvällen handlar om hälsa och om träning. Du vill komma i form.

Fiskarna 19/2-20/3

Det finns något avvaktande i ditt tecken den här torsdagen. Det är som om du väntade på att något ska hända. Hela dagen går du runt med en gnagande känsla av ovisshet i magen. När något sedan sker blir det lite av en antiklimax eftersom det inte är något så dramatiskt som du föreställt dig.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons