Fredag 9/12

09 dec, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

https://www.elle.se/horoskop-december-2016/

 Väduren 21/3-19/4

Du har en förmåga att säga och göra saker idag som kan såra dina vänner. Du uttrycker dig lite klumpigt och det blir fel, men eftersom du är så stolt av dig har du svårt att be om ursäkt. Kvällen blir socialt intensiv.

Oxen 20/4-20/5

Du nekar en vän att få ett lån eftersom du är osäker på om hen kommer att betala tillbaka det. Tyvärr så tar din vän inte den här nyheten särskilt bra utan det blir ganska mycket diskussion innan hen ger sig och surar istället.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är inte på rätt ställe idag och det märks för allt du tar dig för blir fel. Det finns bra dagar och dagar man bara vill överleva. Det här är den senaste varianten. Kvällen blir som tur är raka motsatsen till dagen.

Kräftan 21/6-22/7

Du får inte tveka när det kommer till att fatta snabba beslut, det bästa du kan göra att följa din första tanke och att inte överanalysera det hela. Kvällen blir en släkthistoria utan dess like. Här är det full fart och massor av skratt som gäller.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är på strålande gott humör idag och det märks inte bara på ditt vackra leende och din charm utan också på det som du presterar på jobbet. Det blir en härlig dag full av överraskningar och att tänka utanför den vanliga boxen.

Jungfru 23/8-22/9

Du har svårt att neka en vän något som hen önskar sig eftersom det ligger inom din makt att uppfylla hens dröm. Frågan är bara hur mycket tid och besvär den här tjänsten kommer att kosta dig och om det verkligen är vad din vän behöver just nu.

Vågen 23/9-22/10

Du är lite seg på morgonen. Av någon anledning sover du inte så bra som du skulle önska och det påverkar dig både på jobbet och privat. Det kan ha att göra med Månen och dess närhet till ditt tecken. En långpromenad innan läggdags borde göra susen.

Skorpionen 23/10-21-11

Ditt sinne för humor är ganska svart just nu och det gör att inte riktigt alla fattar vad det är du tycker är roligt i vissa situationer. Det är bara att inse att alla människor är olika och att du gillar din humor även om inte alla förstår sig på den.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en härlig och kreativ fredag där vänskap, att hålla ihop och kärlek står på menyn. Är du singel kan det blir en oförglömlig dag på många sätt. Har du ett förhållande blir dagen mer mysig än passionerad.

Stenbocken 22/12-19/1

Fredagn blir riktigt rolig. Du håller ihop med en kollega eller en vän den här dagen och ni har väldigt trevligt utan att egentligen göra något särskilt. Kvällen kan bli både romantisk, för sen och lite vild. Se upp med en familjemedlem som oroar sig en hel del för dig.

Vattumannen 20/1-18/2

Fredagen är den dag som du längtat mest efter den här veckan. Även om de blir en lång dag med många problemlösningar så är kvällen vigd bara för dig. Du vill vara hemma, mysa med familjen och njuta.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är en väldigt positiv person som tror alla om gott. Under den här fredagen får du det än en gång bekräftat att de som gör gott får gott och tvärtom. Kvällen blir hysterisk, men rolig om du bara vågar släppa loss.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons