Lördag 10/12

10 dec, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

https://www.elle.se/horoskop-december-2016/

 Väduren 21/3-19/4

Under lördagen väljer du att ta det lugnt.. Det har varit en stressig och jobbig vecka så du förtjänar verkligen att bara få vara. Kvällen ser ut att handla om en finare middag eller en fest. När du väl fått sova ut är du redo att ta dig an omvärlden.

Oxen 20/4-20/5

Den här lördagen blir det julmys och hemmastök. Du bakar gärna lussekatter, kokar kola och bränner knäck, allt för att skapa den rätta stämningen. Det är också en dag som passar till julmarknader, glöggmingel och social verksamhet.

Tvillingarna 21/5-20/6

Lördagen går väldigt fort. Du har många projekt planerade, men ett fåtal drar ut på tiden så därför får du inte alls lika mycket gjort som du skulle önska. Under eftermiddagen och kvällen har du trevligast om du är öppen för förslag och vågar testa nya idéer.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen handlar om att göra av med alldeles för mycket pengar. Det kan vara julshopping på gång eller så investerar du i något större som en bostad. På kvällen vill du träffa vänner. Du känner dig utåtriktad och social tack vare Venus position.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen blir inte så magisk som du hoppats på, men den blir trevlig och du får möjlighet att varva ned ordentligt. Det är inte alltid som du har den här möjligheten att slappa och ta det lugnt så passa på och njut.

Jungfru 23/8-22/9

Du är så envis så att klockorna stannar den här lördagen. Fast du själv vet att du har fel, och att du komplicerar till saker så kör du på utan att ta till dig av varken råd eller hjälp från andra. Visst lyckas du med det du ska göra till slut, men det tar dubbelt så lång tid som det skulle kunna ta.

Vågen 23/9-22/10

Du unnar dig något riktigt dyrt och fint idag. Det är något du funderat på länge, men först nu tycker du att du förtjänar det. Kvällen blir härligt magisk och förtrollande. Det finns både passion, vänskap och en massa spännande möten i luften.

Skorpionen 23/10-21-11

Du når inte riktigt fram och det irriterar dig. Hel helgen grubblar du på hur du ska göra för att få kontakt med en person som inte bara intresserar dig utan som du inte kan sluta tänka på hur mycket du än försöker.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen handlar om att försöka och att lyckas. Du sätter upp vissa mål, det kan vara allt från konkret arbete till julklappsshopping. Du betar av din lista med en sak i taget och när kvällen kommer är du mer än nöjd med din insats.

Stenbocken 22/12-19/1

Du vet inte vad du vill men du njuter av dagen och kvällen.  Just nu finns det massor av sociala aktiviteter i ditt horoskop och du får ovanligt många inbjudningar. På kvällen har du nästan svårt att bestämma dig för vad du vill göra. Låt hjärtat få säga sitt.

Vattumannen 20/1-18/2

Lördagen bjuder på en riktigt mysig dag oavsett om du ägnar dig åt utomhusaktiviteter eller innemys. Det är familj som gäller framför vänner just nu. Du samlar gärna alla kring en hemlagad, fantastik middag som du avslutar med en överraskning.

Fiskarna 19/2-20/3

Du blir plötsligt ledare i ett sammanhang där du inte alls vill leda. Hur du ska ta dig ur den här situationen vet du inte, men du litar på din goda tur och en hel del strategiskt tänkande. Här gäller det att ligga steget före.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons