Måndag 12/12

12 dec, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

https://www.elle.se/horoskop-december-2016/

Väduren 21/3-19/4

Du undrar över vad som har hänt en vän eftersom hen inte hör av sig när du messar. Du är orolig samtidigt som du har en naggande känsla av att din vän kan vara sur på dig för något som du sagt eller gjort.

Oxen 20/4-20/5

Du är på strålande gott humör idag. Det handlar om att du äntligen kommer ikapp på jobbet och att du får en trevlig överraskning. Under eftermiddagen och kvällen händer något nytt och oväntat som gör dig både glad och rörd.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är besviken på att dina vänner inte lyssnar på dina råd. Du tycker att de borde ha mer respekt för ditt kunnande än de har det är därför du blir ledsen. Tänk inte på det, det är dina vänner förlust inte din.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en riktigt bra måndag om du bara undviker en kollega som alltid tycks göra dig irriterad. Den här personen lyckas dränera människor på energi så det bästa sättet att undvika det är att hålla sig undan.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen visar på många bra initiativ och en hel del roliga upplevelser. Du njuter av att ha dina kollegor omkring dig och trots att det är mycket att göra så skapar du en god julstämning omkring dig med dina roliga skämt och din värme.

Jungfru 23/8-22/9

Var inte allt för envis, det kommer inte att gynna dig i längden. Det finns så mycket att vara tacksam för så du borde inte haka upp dig på de små problem som finns i ditt liv. Njuta av nuet och grubbla inte så mycket över morgondagen.

Vågen 23/9-22/10

Något drar i dig idag och du vet inte riktigt vad. Det finns en nyfikenhet och en vilja att upptäcka mer den här måndagen. Det kan röra sig om känslor, en ny hobby eller en ny talang som du just insett att du har. Oavsett vad det är så får det dig att må bra.

Skorpionen 23/10-21-11

Du har svårt att säga nej till vissa personer och det gör att du hamnar i situationer som du egentligen inte vill vara i. Du blir besviken på dig själv. Just nu har du väldigt svårt för att säga nej, oavsett vad det rör sig om.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en måndag där fokus ligger på jobbet. Du är stressad just nu, men oftast påverkas du positivt av stress snarare än tvärtom. Du får energi och du tycker att arbetet är roligare när det är mycket att göra.

Stenbocken 22/12-19/1

Det är mycket som händer omkring dig just nu och du har svårt att hålla fokus på det du tycker är viktigt. Visst finns det spännande saker i privatlivet som upptar dina tankar, men låt inte det påverka din prestation på jobbet. Håll isär privatliv och arbete så blir allt bra.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen bjuder på en hel del roliga aktiviteter om du orkar delta. Vattumannen, särskilt sent födda Vattumän, kan vara hängiga just nu och ha svårt att engagera sig i saker. Under kvällen får du höra ett rykte som bekymrar dig.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är väldigt egocentrisk och det vet du om, men du uppslukas av dina egna känslor och har svårt att sätta dig in i andra personers situation. Vad det än är som sker med dig så ställer det till problem i dina relationer med vänner och familj.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons