Tisdag 13/12

13 dec, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

https://www.elle.se/horoskop-december-2016/

 Väduren 21/3-19/4

Du känner av luciastämningen även om du inte själv aktivt deltar i ett luciatåg. Oavsett om du mumsar på lussekatter eller nynnar med till stilla natt så är det en harmonisk och bra dag, särskilt för tidigt födda Vädurar.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en händelserik och lite jäktig tisdag. Du har många bollar i luften och du koncentrerar dig för att inte missa någon viktig pusselbit. Under eftermiddagen och kvällen är det hemmamys och god mat som gäller.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen blir lite förvirrad. Du avbryts i ditt arbete för att göra andra saker och det skapar förvirrning. Under dagen kan ett informationsmöte oroa dig lite. Du anar dig till förändringar som du inte gillar. Här gäller det att vara iskall och invänta mer information.

Kräftan 21/6-22/7

Du har svårt att acceptera att en konkurrent gör bättre ifrån sig än vad du gör. Det handlar om stolthet och om att du vill försvara ditt sätt att jobba på. Det här kan starta en konflikt mellan dig och en chef.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du älskar Lucia med allt från glitter i håret till pepparkakor och skönsång. Hela den här dagen suger du in julstämningen omkring dig. Det finns inget som gör dig på så gött humör som ett avbrott på jobbet och lite välförtjänt gofika.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen blir inte så rolig eftersom du är sen med något du måste hinna med. Du stressar mycket och gör onödiga fel. Saker som du borde kunna i sömnen är helt bortblåsta och du gör det mesta bakvänt. Inte din dag.

Vågen 23/9-22/10

Idag finns det risk för att du tappar bort något som betyder mycket för dig. Det behöver inte vara en sak (även om det troligtvis är det) det kan ha med etiska värderingar eller moral att göra. Oavsett vad det är du tappar bort så blir du ledsen.

Skorpionen 23/10-21-11

Du genomgår en förändring idag som har med livet och med dina värderingar att göra. Det blir en bra dag där du lär dig mycket både om dig själv och om andra. Under eftermiddagen och kvällen så satsar du på att överraska en vän.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det finns liv och rörelse i ditt horoskop idag. Du njuter av att ha människor omkring dig och du charmar alla med din kvicka kommentarer och ditt sätt att se positivt på det mesta. Kvällen bjuder på lite omväxling från en vanlig vardag.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir kanske inte så som du tänkt dig, men den blir bättre. Det finns personer som du inte sett på ett tag som du träffar på under dagen och kvällen vilket gör den här Lucia väldigt speciell. En oskyldig flirt känns plötsligt väldigt intim.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen handlar om att samla on fakta och försöka luska ut olika sanningar om en person som du inte riktigt förstår dig på. Du respekterar den här personen samtidigt som du både är lite rädd och fascinerad av hen.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen blir mysig och du njuter av att ha människor som du respekterar omkring dig. För dig värderas familjen och dina nära vänner högt. Under dagen möter du en person som ger dig en fin komplimang vilket får dig att må riktigt bra.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons