Onsdag 14/12

14 dec, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

https://www.elle.se/horoskop-december-2016/

Väduren 21/3-19/4

Du har en del att hugga tag i och det gör att du blir irriterad eftersom du känner dig stressad. Det bästa vore om du delade upp dagen i överblickbara delar och betade av en sak i taget. Tillåt dig bli ledd av någon med mer erfarenhet än vad du har.

Oxen 20/4-20/5

Dagen blir lite stressig. Du har en del saker som du måste ta tag i innan du kan slappna av och ta det lugnt. På kvällen är det nöjen eller fest som gäller. Unna dig att ha roligt även om det är en vardag men se till så det inte blir för sent.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du trotsar en person som du tycker illa om idag och risken är stor att du uppstår en konflikt mellan er. Oftast försöker du balanser er relation, men idag får du nog av att vara den som alltid drar dig tillbaka när ni tycker olika.

Kräftan 21/6-22/7

Oftast så har du inga problem med nya situationer, men idag så känner du dig lite obekväm under förmiddagen då du slängs in med helt nya förutsättningar. Egentligen borde du inte vara orolig, lita på din egen förmåga. Du kan mer än du tror.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du går en mindre kris idag. Det handlar om något som har med dina känslor att göra. De är väldigt starka tack vare eller på grund av Venus position och det genomsyrar hela den här dagen.  Det är särskilt en person som får dig att känna det här kaoset inom dig.

Jungfru 23/8-22/9

Småsaker irriterar dig idag och det kan hända att du fräser utan att egentligen veta varför. Ditt humör pendlar mycket just nu och det beror delvis på att det är stressigt på jobbet men också på att du kanske inte själv är i toppform just nu. Här gäller det att skämma bort dig själv lite på kvällen.

Vågen 23/9-22/10

Du riskerar mycket idag och det gör du för att kunna hjälpa en vän. Du vet att du utsätter dig själv för svårigheter i och med att du ställer upp på din kompis, samtidigt så är din lojalitet starkare än din rädsla att råka illa ut. Ibland är du både modigare och starkare än du ger dig själv kredit för.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Kärleken är härlig men komplicerad, precis som dina känslor. Du söker uppmärksamhet genom att flirta med andra personer än den du är intresserad av för att hen ska inse att du är den enda. Det fungerar inte så som du tänkt så du bör nog överväga att byta strategi och satsa på romantik istället.

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir överraskande intensiv och du tvingas att ta tag i saker som rör både dig själv och en släkting. Även om du får en intressant och utvecklande onsdag så är du rätt så utmattad närkvällen kommer. Tänk på att hålla hårt i plånboken idag.

Stenbocken 22/12-19/1

Du överväger att byta sida i en konflikt, men till slut segrar din lojalitet. Som person tar du oftast den svagaste parti och så är det i det här fallet. Utan att veta om det vinner dina handlingar respekt hos någon som du är väldigt förtjust. Hen börjar intressera sig mer och mer för dig.

Vattumannen 20/1-18/2

Annons

Onsdagen blir bra även om du inte har möjlighet att göra så mycket som du skulle vilja. Du har massor av projekt på gång, men ganska begränsat med ekonomi. Under eftermiddagen och kvällen satsar du på hemmamys med familjen.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag blir du sårad över hur en person tar upp en konflikt som du trodde var löst, men som inte alls verkar vara det. Du känner dig provocerad och har dessutom lite dåligt samvete för att du vet att vissa av sakerna som hen tar upp faktiskt är berättigade. Kanske borde ni reda ut det här problemet en gång för alla.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons