Torsdag 15/12

14 dec, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

https://www.elle.se/horoskop-december-2016/

 Väduren 21/3-19/4

Torsdagen blir inte så som du tänkt dig. Något går fel och du får starta om vilket irriterar dig väldigt mycket. Under eftermiddagen är det bra om du är flexibel i ett sammanhang som har med arbetet att göra.

Oxen 20/4-20/5

Du underskattar din egen förmåga den här dagen. Om du bara fokuserar kommer du kunna uträtta små underverk. Det gäller bara att tro på sig själv, något som du kan vara dålig på ibland. Någon flirtar lite med dig idag.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du tror inte på ett rykte om en vän, därför blir du upprörd när du upptäcker att det är sant. Det här är något du helst hade velat slippa få reda på. Det bästa är om du är ärlig mot din vän och talar om hur ledsen du är.

Kräftan 21/6-22/7

Du är lite hemlig idag och vill inte gärna avslöja vad du vet för en kollega. Din kollega uppskattar inte din tystnad utan tycker du uppför dig som ett småbarn. Det här kan leda till en tidsödande och onödig konflikt.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

När du stressar så blir det inte lika bra som när du är lugn. Därför bör du, när du känner dig uppjagad, ta ett steg tillbaka och försöka analysera situationen. Är det något sätt du kan spara tid utan att äventyra resultatet.

Jungfru 23/8-22/9

Du är bra när du vill, men idag vill du inte och det märks tydligt. Du presterar betydligt sämre än du brukar och det gör att du blir irriterad. Tänk på att det här är ditt eget fel så låt inte din besvikelse gå ut över någon annan.

Vågen 23/9-22/10

Du vågar vara lite busig idag och det ger dig en speciell charm som du inte har i vanliga fall. Med glimten i ögat kommer du undan med mycket mer än du brukar. Det är Venus som ger dig de här kvaliteterna så passa på och njut av dem.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är förälskad och därför både gör och säger du saker som du ångrar. Du slåss med din stolthet och viljan att avslöja hur du känner. Det här är en kamp som du egentligen inte behöver ha. Kapitulera och erkänn dina känslor som blir det enklare.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir ganska seg eftersom du inte sover så mycket som du borde. Du har svårt att fokusera och risken är stor att du begår ett misstag som du får lida för vida ett senare tillfälle. Kvällen handlar om idrott.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är på ett strålande humör. Du känner att julen är på ingående och att du snart kommer att få vara ledig. Många dras till dig just nu och du förstår inte riktigt varför, men du bli smickrad och glad. Kvällen bli intensiv och känslomässigt turbulent.

Vattumannen 20/1-18/2

Var inte arg på en kollega för att hen inte presterar på samma nivå som du. Du har både mer erfarenhet och betydligt mer intelligens än den här personen. Försök hitta enklare uppgifter som passar hen istället.

Fiskarna 19/2-20/3

Du råkar ut för ett gräl som har med en aktivitet att göra. Du känner dig kluven eftersom du förstår din släkting samtidigt som du vet att det är omöjligt att uppfylla hens önskemål som situationen ser ut idag.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons