Fredag 16/12

16 dec, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

https://www.elle.se/horoskop-december-2016/

 Väduren 21/3-19/4

Fredagen handlar om att lära sig nya saker och att våga ta egna initiativ. Du är kreativ och uppfinningsrik just nu, men du är lite rädd för att sticka ut för mycket. Kanske är det bättre om du ger kreativiteten fria händer.

Oxen 20/4-20/5

Du backar inte när någon blir arg på dig. Visst tycker du illa om konflikter, men du ogillar att bli falskt anklagad ännu mer än du ogillar konflikter. För dig är rättvisa ett sätt att leva, inte bara ett rättesnöre, något din chef får erfara.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du undviker att göra av med pengar idag eftersom du vet att du redan gjort av med alldeles för mycket. Istället väljer du en aktivitet efter jobbet som inte kostar någonting och som är utvecklande och rolig.

Kräftan 21/6-22/7

Fredagen handlar om fest och om att släppa loss ordentligt. Det är stressigt just nu på jobbet så du behöver få komma bort från vardagen om än bara för en kväll. Som singel är du väldigt flirtig och kan till och med upplevas som lite närgången.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du vet inte hur du ska kunna säga nej till en chef som kommer med, i dina ögon, orimliga krav. Du har svårt att neka den här personen någonting, men nu har hen gått för långt. Kvällen handlar om julmys och hemmastök.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen blir kanske inte så som du tänkt dig, men den blir bra ändå om du bara är flexibel och inte har fördomar om människor. Ditt största problem är att du gärna vill att jobbet ska skötas på ditt sätt och att alla andra sätt är fel.

Vågen 23/9-22/10

Du har svårt att hålla tyst med en hemlighet som du fått höra. Normalt sett är du inte särskilt skvallrig av dig, men en nyhet av den här kalibern är det svårt att hålla inne med. Kvällen blir oväntat lyckad.

Skorpionen 23/10-21-11

Du styr inte över dina känslor så sluta försöka. Det enda som är negativt just nu är att du har så lätt för att bli svartsjuk. Du ser hot överallt och det kan ställa till problem. Slappna av och njut av nuet istället.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det vet du har men inte vad du får, det är ditt resonemang genom hela den här dagen och kvällen vilket kan innebära att du missar något som du verkligen vill ha bara för att du inte vågar. Ibland är det bättre att chansa än att stå utan.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är modigare än vanligt och du tar ett initiativ som är väldigt ovanligt för dig. Det blir en spännande dag och en mist lika spännande kväll. Du känner dig ovanligt modig och du vill utforska livet. Kvällen blir senare än du tänkt dig.

Vattumannen 20/1-18/2

Fredagen är en riktigt skön dag där du äntligen kan börja dra ned på takten lite. Det har varit intensivt de senaste veckorna och du känner dig helt slutkörd. Den här helgen vill du insupa lite julstämning så du ser till att mysa mer än att jobba.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen handlar om att säga nej även om det svider i hjärtat. Du vet att du måste sätta gränser, men det gör inte hela den här saken enklare. Under dagen får du mycket beröm för ett jobb som du utförd. Du blir både stolt och glad.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

Annons