Lördag 17/12

17 dec, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

https://www.elle.se/horoskop-december-2016/

 Väduren 21/3-19/4

Idag gör du lite som du vill för ingen kan säga åt dig vad som är rätt eller fel. Du älskar den här typen av frihet under ansvar. Den får dig att växa och du tar ut svängarna rejält. Kvällen handlar om familjen.

Oxen 20/4-20/5

Dagen bjuder på flera härliga överraskningar. Du gläds med en släkting eller en vän som har lyckats med något som hen inte trodde att hen skulle klara av. Själv tvivlande du aldrig eftersom du vet att den här personens kapacitet är otrolig.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en magisk lördag där det mesta kretsar kring julen. Det är adventsmys, julbak och korvstoppning som gäller, i alla fall bidligt talat. Du njuter av allt från pepparkakor till en överdos av tomtar.

Kräftan 21/6-22/7

Under den här lördagen är det lite stressigt eftersom du har så mycket du vill hinna med den här sista helgen innan jul. Det kan vara allt från presentshopping till storstädning. Glöm inte att ta en paus i all stressen och unna dig att bara ta det lugnt.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är lite aggressiv idag och det beror på Mars förhållande till ditt tecken. Det kan resultera i mindre utbrott eller att du helt enkelt tjurar när saker inte går din väg. Försök att bita ihop lite, om inte annat så för en familjemedlems skull.

Jungfru 23/8-22/9

Du lyssnar på en väns råd idag och det besparar dig en massa tid. Oftast är du inte så här klok utan du brukar istället göra lite som du tycker utan att ta hänsyn till andra personer tankar och erfarenheter. Kvällen blir festlig.

Vågen 23/9-22/10

Idag blir du besviken på en vän som inte vill hjälpa dig med något som du har problem med. Du har tidigare hjälpt din vän när hen har haft det jobbigt, men du får inget tillbaka nu när du behöver det. Tala om för din vän hur du känner det.

Skorpionen 23/10-21-11

Du funderar mycket över livet och kärleken just nu. Hur du än försöker blir det inte som du vill. Om du visar ditt intresse möts du av oförståelse och när du låtsas ointresserad så väcker det inte heller någon reaktion.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Lördagen handlar om fest och vänskap. Det blir en riktigt bra dag där fokus ligger på dina intressen och på att umgås med vänner. Det enda du bör se upp med idag är att du inte gör av med för mycket pengar.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en chock när någon ger dig ett högst oväntat ultimatum. Det här vad det sista du förväntat dig, särskilt från den här personen. Visst är det förvånande, men samtidigt blir du både glad och smickrad. Det här är något som du i hemlighet vill göra.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen går fort och du tillbringar den gärna utomhus. Du trivs bra med massor av frisk luft och med dina vänner omkring dig. På kvällen samlar du gärna familjen kring god mat och lagom mängd med skvaller.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är arg för att du inte kan resonera med en vän eller släkting. Den här personen är inte bara bångstyrig. Hen är envis och tjurskallig vilket ställer till problem för dig. Under kvällen passar det bra att roa sig med en fest eller något liknande.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons