Söndag 18/12

18 dec, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

https://www.elle.se/horoskop-december-2016/

Väduren 21/3-19/4

Under söndagen grubblar du rätt så mycket över ett dilemma som du har. Du vet att det här inte kommer att bli enkelt så det är viktigt att du tänker rätt från början. Kvällen bjuder på riktig julefrid. Du passar på och njuter.

Oxen 20/4-20/5

Söndagen blir livlig och full av skratt. Du roar dig med dina vänner och du ser till att kombinera julförberedelser med lite allmänt helgmys. Kvällen ägnar du gärna åt att se på en film eller läsa en bra bok.

Tvillingarna 21/5-20/6

Söndagen bjuder på en del utomhusaktiviteter. Du tycker att det är skönt att komma ut, särskilt om du kombinerar utomhusvistelsen med sport. Under dagen får du möjlighet att hjälpa en äldre släkting som oftast är för stolt för att ta emot någonting från dig.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en ganska omvälvande dag, särskilt för sent födda Kräftor. Du inser något om dig själv och en väns relation, en insikt som vänder upp och ned på din verklighet. Plötsligt måste du fundera på framtiden och vad du verkligen vill ha.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är ledsen för att du inte hinner med att julstöka så mycket som du skulle vilja idag. Du har andra åtaganden som du inte kan smita undan och därför får pepparkaksbaket och ljusstöpningen vänta. Ett löfte är ett löfte även om du ångrar dig.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen blir lugn och skön. Du hinner med ett fritidsintresse som fått ligga nere under en period. På eftermiddagen har du möjlighet att göra riktigt bra fynd om du bara har ögonen med dig. Ibland är du lite ouppmärksam.

Vågen 23/9-22/10

Du överväger att säga nej till en inbjudan den här dagen, men det är nog en dålig ide´ eftersom du i så fall kommer att ångra dig i efterhand. På den här festen, middagen eller evenemanget träffar du nämligen en mycket speciell person.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir inte så som du hoppats på. Trots att du försöker få till ett slumpartat möte med någon som du är intresserad av så lyckas du bara stöta på personer som du inte alls vill umgås med. Det här bli problematiskt eftersom de här personerna vill vara med dig.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen är varierande och trevlig. Du ser ut att vara mycket med familjen och släkten just nu. Under eftermiddagen försöker du förändra en väns inställning till fester och till nyår. Det kan bli svårt, men med lite envishet kan du nog lyckas.

Stenbocken 22/12-19/1

Du vill ta det lugnt och mysa den här dagen, men ödet har helt andra planer för din del. Du fångas in i ett nät av intriger och du blir den person som alla vill få på sin sida. Det finns också kärlek, passion och svartsjuka i det här dramat.

Vattumannen 20/1-18/2

Du oroar dig lite för ett beslut som du fattat. Du är rädd att det inte kommer att bli så som du tänkt dig och att du kommer att ånga dig. Lita på din magkänsla och försöka att ställa in det här projektet om du kan.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen blir varierande och rolig. Du har förmågan att locka alla i din närhet till skratt eftersom du är så charmig och lustig. Under dagen vill du gärna hinna med lite små ärenden på stan innan du varvar ned för kvällen.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons