Måndag 19/12

19 dec, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

https://www.elle.se/horoskop-december-2016/

 Väduren 21/3-19/4

Du uttrycker dig lite klumpigt idag och det är inte så bra. Någon kan bli sårad för att du väljer dina ord med mer omsorg. Under den här eftermiddagen får du panik över något du glömt. Ta ett djupt andetag, det ordnar sig.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en produktiv, men rörig måndag där fokus ligger på att lösa problem istället för att blir uppjagad. Du känner dig underskattad och utarbetad samtidigt som det finns vissa personer och vissa arbetsuppgifter som får dig att må bra.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är trött på bortförklaringar eftersom du hört dem till leda. För dig är det en sak som gäller och det är raka besked. Under måndagen kan det uppstå en rätt så konstig stämning mellan dig och en kollega. Här gäller det att vara ärlig även om det kan kännas pinsamt.

Kräftan 21/6-22/7

Du har svårt att acceptera att det inte går så som du vill just nu. De problem du har på arbetet har med yttre faktorer att göra och kan vara svåra för dig att påverka själv. Här gäller det att ha tålamod och tilltro till din egen kompetens.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är på ett ganska uselt humör den här måndagsmorgonen. Egentligen vill du inte alls arbeta utan bara vara hemma och mysa. En kombination av Månen och Pluto gör att det mesta känns motigt, även uppgifter som du vanligtvis brukar uppskatta att göra.

Jungfru 23/8-22/9

Den här dagen fokuserar du på en sak i taget och då går arbetet smidigare. Du brukar försöka ha många bollar i luften samtidigt, men du har upptäck att det snarare är mindre än mer effektivt för din del.  En kollega är väldigt flirtig oh du vet inte hur du ska tolka de signaler hen sänder ut.

Vågen 23/9-22/10

Dagen handlar om att ta egna initiativ och inte vara rädd för att uttrycka sig både i handling och i tal. Du brukar vara lite försiktig av dig och invänta andra personers åsikter, men idag så vinner du på att ta en ledande roll.

Skorpionen 23/10-21-11

Du skäms lite för något du gjort i helgen, men inte tillräckligt för att du ska ångra dig. Skorpioner är oftast väldigt ärliga både mot sig själva och mot sin omgivning. Du säger vad du tycker och du klarar att stå vid din åsikt efteråt även om den är kontroversiell.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen bjuder på variation och trevligt sällskap. Du njuter av dagen och du charmar de flesta i din omgivning utan att ens anstränga dig. Du har problem med en person som tycker lite för mycket om dig. Hen kan bli rätt så efterhängsen.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir inte så som du tänkt dig, men den blir ändå bra. Du får en förfrågan som både gör dig glad, lite blyg och förvånad på samma gång. Du visste inte att den här personen var intresserad av att samarbeta med dig.

Vattumannen 20/1-18/2

Det finns något slött över ditt tecken hela den här veckan. Du orkar inte köra på i fullt tempo utan tar det lite lugnt. Det handlar om att du har haft så mycket att göra att du inte fått en chans att varva ned och nu är du utmattad.

Fiskarna 19/2-20/3

Du andas in stämningen den här sista veckan innan jul och det är ganska blandad. Det finns en glädje och en lekfullhet den här dagen samtidigt som det finns många trötta kollegor och en del mindre konflikter som bör redas ut innan julhelgen.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons