Tisdag 20/12

20 dec, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

https://www.elle.se/horoskop-december-2016/

 Väduren 21/3-19/4

Du är försiktig med ditt utlåtande om en viss situation idag eftersom du vet att du kan stöta dig med vissa personer helt i onödan. Några av dina kollegor eller vänner är väldigt lättretliga idag och du gör ditt bästa för att hålla en lättsam stämning.

Oxen 20/4-20/5

Dagen bli ganska jobbig, men du gör ditt bästa för att inte bryta ihop utan hålla ett bra humör genom dagen. Du fokuserar på detaljer och du är noggrann vilket kommer att betala sig tillbaka innan dagen är över. På kvällen blir du ompysslad av din familj.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du inser att du inte har tid med att diskutera med en släkting som vill bestämma allt om den kommande helgen. Den här personen är inte bara väldigt envis, hen är också väldigt traditionell vilket gör att det nästan bli omöjligt att införa något nytänk på julafton.

Kräftan 21/6-22/7

Du är på ett strålande gott humör den här tisdagen och det beror främst på att du äntligen kan släppa allt besvärligt som har med jobbet att göra och bara ägna dig åt saker som du tycker är trevliga.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det finns någon du saknar extra mycket den här tiden på året. Det kan vara en vän, släkting eller en kollega som slutat. Du tänker mycket på er vänskap och på hur ensamt det är utan den här personen i ditt liv. Det bli en lite vemodig, men ändå fin tisdag för din del.

Jungfru 23/8-22/9

Du envisas med att göra saker på ditt sätt även om det inte bli bra och det irriterar en kollega. För dig är det viktigt att du gör som du själv vill och inte följer någon annan. Din kollega pratar mycket om samarbete och respekt men du misstänker att hen är ute efter ditt jobb.

Vågen 23/9-22/10

Dagen blir varierad och intensiv. Du ska göra flera saker på samma gång och det leder till total förvirring mellan varven. Under dagen får du en idé som till en början verkar vara smart, men som sedan visar sig vara rätt så ohållbar.

Skorpionen 23/10-21-11

Du diskuterar detaljnivå med en chef bara för att inse att det är meningslös innan ni bestämt de generella ramarna för det här projektet. Summan bli att du slänger bort flera timmar på onödigt arbete som du inte kan använda dig av.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen handlar om brutna löften och svikna förtroenden. Det är oklart om du är direkt eller indirekt inblandad i den här härvan, men det berör dig illa i vilket fall som helst. Kvällen handlar om vänner och om att träna.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en genommysig dag från morgon till kväll. Du är på ett strålande humör och ditt leende värmer flera hjärtan än du kan ana. Under dagen så umgås du med kompisar, äter god mat och lyxar lite extra. På eftermiddagen får du en väldigt positiv överraskning. Kvällen fokuserar på träning.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en skön tisdag för din del. Den handlar om att avsluta olika projekt och summera en del som hänt under hösten. Den här tisdagen har du även lite tid att planera inför julen och att köpa de sista klapparna. Som vanligt är du sent ute med dina inköp.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är mycket mån om att göra ett bra intryck på en kollega eller chef idag, I ditt fall så handlar det om att du vill visa vem du är och vilken kompetens du har innan någon annan kommer före och visar upp sitt artilleri. Kvällen bjuder på romantik för Fiskar med ett förhållande.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons