Onsdag 21/12

21 dec, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

https://www.elle.se/horoskop-december-2016/

 Väduren 21/3-19/4

Onsdagen blir stressig med rolig. Du har många olika projekt på gång och som tur är har du en kollega som håller ett öga på dig så att du inte svävar väg. Du är inte så organiserad, men du har i alla fall kul. Kvällen blir intensiv på ett annat sätt än dagen. Då är det familjen som gäller.

Oxen 20/4-20/5

Du planerar inget särskilt den här dagen utan tar den lite som den kommer. Det beror på att det händer så mycket saker just nu så om du planerar något så får du ändå bara ställa in eller ändra på dina planer. Idag är du impulsiv och nytänkande.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns något av en förväntan över den här dagen. Det känns som en nystart och du får möjligheten att göra rätt från början och lägga gamla misstag bakom dig. Under eftermiddagen överraskar en kollega dig med något gott.

Kräftan 21/6-22/7

Du försöker att inte ägna hela dagen åt att drömma, men det är svårt eftersom tankarna inte låter sig styras. Du svävar iväg och drömmer dig bort. En vän blir irriterad eftersom du är så svår att få tag på. Hen tycker att du beter dig nonchalant.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du funderar lite över vissa val som du gjort och om du är på rätt väg här i livet. Det finns så mycket som har förändrats det senaste året och det gör att du behöver få tid att reflektera. Under eftermiddagen finns det risk att du gör ett onödigt, men roligt inköp som handlar om lyx.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen bli ganska bra om du inte stressar för mycket. Det är när du stressar som du gör dåliga val och tar genvägar som leder till merarbete för din del. Kvällen blir härlig och lagom intensiv. Du verkar vara bortbjuden på fest eller något liknande.

Vågen 23/9-22/10

Din kreativitet är verkligen på topp den här onsdagen. Du har en massa olika projekt på gång, men inga problem att hålla alla bollar i luften samtidigt. Under kvällen får du ett överraskande sms från en vän. Hen upphör aldrig att förvåna dig.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är lite avvaktande den här dagen. Du hoppas på att en viss person ska höra av sig och blir väldigt besviken när hen inte gör det. Du anser att ni är vänner, men du vet inte riktigt hur personen ifråga ser på er relation. I hens ögon är ni karsk bara ytligt bekanta.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Den här dagen handlar om julen både i stort och i smått. Oavsett om du arbetar eller är ledig så är det allt som har med julen att göra som upptar dina tankar. Det kan vara julklappar, julmat eller logistiken på julafton om ni ska åka runt till en massa släktingar.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen bli härligt lat och du njuter verkligen. En vän vill gärna umgås och du slits mellan att vara hemma och mysa och att umgås med dina vänner. Valet faller till sist på kompisarna för du vet att de blir besvikna om du inte dyker upp.

Vattumannen 20/1-18/2

Du tar det lugnt idag. Dagen ägnar du åt att pyssla snarare än åt att arbeta hårt. Visst väver du in lite jobb mellan varven, men det är mer småsaker än stora, omfattande projekt. Kvällen ägnar du åt familjen och den blir riktigt mysig.

Fiskarna 19/2-20/3

Du undrar mycket över en del val som du gjort. Du är osäker på om du fattat rätt beslut eller om du bara låtit känslorna styra i det här fallet. Det blir en lång dag där mycket tid går till att grubbla över framtiden.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons