Fredag 23/12

23 dec, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

https://www.elle.se/horoskop-december-2016/

 Väduren 21/3-19/4

Fredagen blir en stressig dag. Du har skjutit upp mycket till sista minuten och nu har du inte tid att stanna upp och ta en paus. Jobbar du så är dina tankar på annat håll än arbetet. En familjemedlem är lite deppig och skulle behöva din uppmuntran.

Oxen 20/4-20/5

Dagen går fort för det är mycket som ska göras så här dagen innan julafton. Du får en positiv överraskning den här fredagen . Den handlar om värme och vänskap. Under kvällen är det uppesittarkvälll och hemmamys som gäller.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du konfronterar en kollega eller vän angående något som hen har sagt eller gjort. Du brukar vanligtvis inte gilla konflikter, men i det här fallet är det lite för grovt för att kunna ignoreras. Du är öppen med hur du känner det.

Kräftan 21/6-22/7

Just nu har du svårt att sitta stilla. Det är så mycket roligt på gång både i ditt liv och på jobbet. Det blir en härlig fredag där du kombinerar arbete, julshopping och hemmapyssel. Kvällen ägnar du åt ett specialprojekt.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är mycket noga med att inte trampar på några ömma tår idag. Genom att undvika konflikter och gräl skapar du den perfekta dagen före julafton stämningen. I övrigt handlar den här fredagen om dina vänner, en hemlighet och en överraskning.

Jungfru 23/8-22/9

Du är på strålande gott humör idag även om du är också är lite stressad. För Jungfrun är alla traditioner viktiga och du försöker leva upp till dem så gott du kan beroende på förutsättningarna som du har. I sin helhet blir det en bra fredag.

Vågen 23/9-22/10

Du struntar i paketinslagning och julstädning idag. Har du möjlighet så går du gärna ut med dina vänner eller äter en romantisk middag med din partner. Julen står dig upp i halsen och du vill bara glömma den för en kväll.

Skorpionen 23/10-21-11

Idag ägnar du dig åt att försöka få kontakt med en person som du saknar. Det handlar om stolthet, en vilja att korsa gränser och ett annorlunda form av mod. Det blir en lovande fredag som kanske överraskar dig med sitt innehåll.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir ganska stressig på ett positivt sätt. Du har mycket du ska hinna med och det gäller att vara klar i huvudet. När du känner att allt grötar ihop sig är det bra att ta en långpromenad för arr klarna skallen. Kvällen bjuder på festligheter.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här fredagen blir verkligen överraskande. Det som börjar som en alldeles vanlig dag slutar med något magiskt. Det handlar om möten, att beröra någon på djupet och början på en unik vänskap eller relation.

Vattumannen 20/1-18/2

Den här fredagen kretsar kring två saker. Hemmet och mat. Du engagerar dig i allt från traditionellt julbord till lite mer exotiska inslag och det mesta kräver förberedelser. Dagen blir ganska intensiv men kvällen blir mysig.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har glömt bort en person som du inte träffar så ofta och därför blir du förvånad när hen plötsligt dyker upp eller hör av sig. Visst har du lite dåligt samvete för att du är så usel på att höra av dig, men i det stora hela tycker du att den här överraskningen är positiv.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons