Julafton lördag 24/12

24 dec, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

https://www.elle.se/horoskop-december-2016/

 Väduren 21/3-19/4

Julafton blir en härlig, lite galen och familjär dag där tonvikten ligger på för mycket mat och godis och för lite möjlighet att röra på sig. På kvällen är du däst och trött. Den blir ingen sen kväll den här julen. Du vill komma i säng tidigt.

Oxen 20/4-20/5

Trots att du älskar din familj tenderar julen att bli intensiv och väldigt utmattande. Kombinationen av mycket människor, fet mat och hög värme får dig att bli riktigt trött. På kvällen får du en fin överraskning från någon du håller av.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är irriterad på en släkting som aldrig kan hålla sig inom ramarna för det passande. Det blir alltid något utspel eller en kommentar som är onödig. Tyvärr känner du att julafton inte är rätt tidpunkt att påpeka den här bristen så du tiger för att inte förstöra julstämningen. I övrigt en bra dag.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen blir lite stel, du eller din partner har lite svårt att dra jämt med släkten och därför har ni också svårt att slappna av och bara ha trevligt. Under dagen händer något som bryter isen och stämningen höjs flera snäpp.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du får kanske inte det du önskat dig idag, men du får något som du inte visste att du saknande innan du fick det. Dagen blir precis så förtrollande som du önskat. En vän hör av sig med ett roligt förslag på en aktivitet.

Jungfru 23/8-22/9

Du är arg och besviken för att du inte får som du vill i ett visst sammanhang. Den här ilskan ligger och pyr under ytan stora delar av dagen. Försök släppa det här problemet och njut av att det är julafton istället.

Vågen 23/9-22/10

Julafton handlar om många fler än om bara dig och det vet du om därför väljer du att inte ventilera några tunga tankar eller knepiga problem idag. Du håller konversationen lätt och flytande. Det blir en trevlig julafton och en ännu trevligare kväll.

Skorpionen 23/10-21-11

Det finns något längtande över ditt tecken. Du saknar något eller någon i ditt liv. Idag är kanske rätt dag att göra något åt din situation. Du kommer ganska lång med ett God Jul på sms, kanske kan en enkel hälsning inbjuda till mer konversation.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir rolig, glittrig och full av skratt. Har du en stor familj firar du antagligen julen med dem, men det kan också hända att du går emot traditionerna och firar tillsammans med dina vänner. Kvällen blir senare än planerad.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här julaftonen blir en härlig dag, inte bara när det gäller presenter och mat, den är också fylld med andra mysiga överraskningar. Ett samtal eller sms från någon du tycker om, en god jul och gott nytt år från en gammal vän och massor av kärlek från familj och släkt. Dagen kan inte bli bättre.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är beredd att gå ganska lång för att gör någon du älskar glad idag. Om det så innebär att du måste skippa en av dina mest omhuldade traditioner bara för att göra din vän glad så gör du det. Ditt horoskop visar på djup och sann kärlek.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen genomsyras av omtanke och glädje. Du firar kanske inte tillsammans med alla som du älskar för det verkar vara uppdelat av någon anledning. Trots att inte hela familjen är samlad så får du en härlig dag och en skön kväll.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

Annons