Söndag 25/12

25 dec, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

https://www.elle.se/horoskop-december-2016/

 Väduren 21/3-19/4

Söndagen blir ännu stressigare än julafton eftersom du förväntas hinna med allt som du inte hunnit med tidigare i veckan. Tänk dig för innan du startar några omfattande projekt. Det behövs en paus i allt arbete mellan varven.

Oxen 20/4-20/5

Det finns en chans att du inte ens kliver ur pyjamasen idag. Du hasar omkring lycklig, mätt och helt utan engagemang. Dagen cirkulerar troligtvis kring rester, film och en massa godis. Det blir en juldag helt i din smak.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du inser att du bokat in något som du inte alls vill gå på, men nu kommer du inte undan. Det bästa du kan göra i det här fallet är att försöka hålla den här aktiviteten så kort som möjligt så att du kommer hem i vettig tid.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen bjuder på trevligt sällskap och god mat. Det kan bli mer firande av julen den här dagen, särskilt om du har en stor släkt. Under eftermiddagen får du ett oväntat besked. Det här är både skrämmande och glädjande på samma gång.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det finns de som säger att juldagen är den sämsta dagen att aktivera sig på men det tycker inte du. Du älskar känslan av lugn och ro som infaller sig den tjugofemte. En bra dag att hälsa på släktingar som inte får besök så ofta.

Jungfru 23/8-22/9

Du ljuger en bekant rakt upp i ansiktet och ni vet båda att du drar en vit lögn. På det här sättet låter du båda behålla ansiktet och ingen av er måste kompromissa eller krypa tillkorset och be om ursäkt. Lögner är sällan något du förespråkar, men ibland är de nödvändiga.

Vågen 23/9-22/10

Söndagen handlar om att ta det lugnt och bara njuta. Efter att ha rusat på hela december så känns den här dagen som den ultimata lyxen. Det kan hända att du är bortbjuden till kvällen, men det gör inget så länge du slipper laga maten.

Skorpionen 23/10-21-11

Även den här söndagen fokuserar på känslor och på ett behov av att bli bekräftad. Du har en naggande känsla av att du gjort fel i ett val och nu vill du rätta till det samtidigt som du vet att det kommer att ta på din stolthet att medge att du gjort fel.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen handlar om vänner och att ha kul. Just nu omger du dig gärna med många människor och du stormtrivs med det. Under den här dagen får du möjlighet att visa upp vissa speciella talanger som du har och du älskar att få glänsa.

Stenbocken 22/12-19/1

Helst vill du göra så lite som möjligt, men dina vänner har andra planer för din del. Du tvingas inte delta i en aktivitet, men du vet att du sårar flera personer om du inte dyker upp så du masar dig ur sängen för deras skull. Det blir en riktigt trevlig dag och du ångrar dig inte.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen ägnar du åt lite småbestyr. Några timmar går till en hobby, men resten av dagen är vigd åt familjen. Ni ägnar er åt traditionellt slöande och tvetittande eller kanske spelar ni ett sällskapsspel. Oavsett dagens aktiviteter så är de varken särskilt tidskrävande eller jobbiga.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är medveten om att du inte har några val i en viss fråga, ändå försöker du att påverka så mycket du kan. Det blir som ett tvång hos dig att vilja ha en åsikt även om den inte räknas. Under kvällen umgås du gärna med en vän.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons