Måndag 26/12

26 dec, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

https://www.elle.se/horoskop-december-2016/

 Väduren 21/3-19/4

Måndagen bjuder på en hel del utmaningar som har med ditt tålamod att göra. Du är inte känd för att vara särskilt lugn eller balanserad, men idag vill du visa att du faktiskt kan vara iskall även i pressade lägen.

Oxen 20/4-20/5

Den här dagen liknar gårdagen, men det kan bli lite mer aktivitet på eftermiddagen. Egentligen trivs du bra med att göra ingenting, men samtidigt vill du gärna börja förbereda lite för nyår särskilt om du ska fira hemma.

Tvillingarna 21/5-20/6

Måndagen handlar om att ta kontroll över ekonomin och reda ut precis hur mycket pengar som du gjort av med den senaste månaden. Det här kan bli ett rätt så brutalt uppvaknande till verkligheten. Du måste fundera vad du ska spara in på.

Kräftan 21/6-22/7

Du är uppkäftig och lagom arrogant idag. Det är en viss person som väcker den här sidan av din personlighet. Du får ett behov av att bekräfta dig själv och det gör du genom att bete dig överlägset.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Måndagen blir aktiv eftersom du har bokat in möten eller stämt träff med vänner. Du ogillar att sitta hemma och rulla tummarna. Nu är det mysfika eller fest som gäller. Kvällen bjuder på en hel del roliga händelser. En dag att minnas.

Jungfru 23/8-22/9

Du vet att du inte blir bra på nya saker direkt utan det krävs övning för att avancera. Tyvärr blir du irriterad när din vän slår dig på fingrarna trots att hen har en mångårig erfarenhet inom det här området.

Vågen 23/9-22/10

Du är på väldigt gott humör idag och ditt soliga leende lyser upp dagen för både vänner och släkt. En ung bekant har ett svårt dilemma som hen slits emellan. Som tur är har du erfarenhet inom just den här problematiken och du kan ge hen några väl valda råd.

Skorpionen 23/10-21-11

Under den här måndagen bestämmer du dig för att sluta vara försiktig och satsa allt på ett kort. Du vet att det är troligare att du får det du vill ha om du inte är feg. Under dagen dyker det upp en unik chans att förverkliga din dröm.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du latar dig gärna den här måndagen. Efter en intensiv helg tycker du att du förtjänar en heldag i sängen utan att behöva kliva uppöver huvud taget. Under dagen får du ett samtal från någon som väcker en längtan inom dig.

Stenbocken 22/12-19/1

Du grubblar en hel del över en person som sänder ut mixade signaler till dig. Du tror att du vet vart du har hen bara för att upptäcka att hen reagerar tvärtemot dina antaganden. Den här personen är inte särskilt lätt att läsa av.

Vattumannen 20/1-18/2

Du ägnar dig åt en hobby under stora delar av den här dagen. Kan du så är du utomhus. Vattumannen trivs med den friska luften och i de isiga vindarna. På eftermiddagen försöker du samla ihop familjen till en gemensam aktivitet.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är lite förbryllad över hur en person som du känner reagerar på ett rykte som börjat cirkulera. Du trodde att den här personen var vettigare än att tror på skvaller. Det är bara att inse att det inte är en riktig vän om personen ifråga litar mer på en hörsägen än på dig.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

 

Annons