Tisdag 27/12

26 dec, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

https://www.elle.se/horoskop-december-2016/

 Väduren 21/3-19/4

Tisdagen handlar om att göra färdigt något som du inte hunnit med under förra veckan. Det är något som du tycker är tråkigt och gärna skjuter upp om du kan. På kvällen satsar du på att göra en släkting riktigt glad.

Oxen 20/4-20/5

Tisdagen handlar om rutiner och att skapa ordning. Det har varit lite si och så med strukturen de senaste veckorna och nu vill du ha koll. Det kan vara allt från att ordna med ekonomin, göra upp ett schema över vardagarna till att rensa kylskåp och storstäda.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du lyssnar på en hel del lögner och risken är stor att du missar något viktigt för att du är så inne på det som egentligen inte betyder särskilt mycket. Just nu är du dålig på att selektera information. Den här influensen kommer från Merkurius och är övergående.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen handlar om olika val. Det kan vara att du är ute och shoppar eller så försöker du hitta en ny hobby, arbete eller bostad. Nu när nyåret närmar sig känner du ett starkt behov av förändring i ditt liv och framför allt i din vardag.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är ganska irriterad på en släkting som alltid drar nytta av din oförmåga till att säga nej. Hur du än försöker få den här personen att förstå att en relation handlar både om att ge och ta så tycks hen bara utnyttja ert band åt ena hållet.

Jungfru 23/8-22/9

Du får en bra tisdag, särskilt om du är ledig. Är vädret bra passar du på att vara utomhus en hel del. Frisk luft och sol får dig att blir harmonisk. Det har varit rätt stressigt periodvis den senaste tiden så nu behöver du verkligen få tid att andas ut.

Vågen 23/9-22/10

Tisdagen blir lite stressig eftersom du har en hel el planer för den här dagen. Den handlar om att försöka få ihop så många lösa trådar som möjligt innan nyår. Du vill kunna starta det nya året utan en massa gammalt bagage.

Skorpionen 23/10-21-11

Det finns något trånande i ditt horoskop. Du längtar efter något som tycks ligga precis utom räckhåll för dig. Det kan handla om kärlek men också om vänskap och om närhet. Kvällen blir överraskande trevlig.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen bjuder kanske inte på äventyr men den blir trevlig. Du har en del aktiviteter inplanerade men det kan hända att du måste ändra på dina planer på grund av sjukdom. Det behöver inte vara du som är sjuk, den kan lika gärna röra sig om en vän.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir ganska monoton. Du orkar inte göra något samtidigt som du har långtråkigt. Är du ledig försöker du kurerar dig själv om du är sjuk annars så ägnar du dagen åt att vila, och ta det lugnt. Ett meddelande från en vän får dig att bli sugen på att hitta på något på kvällen.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen handlar om att våga ta lite beslut även om det kanske inte är ditt område. Var inte så orolig för vad andra ska tycka och tänka. Lita på dig själv och på dig intuition. Vattumannen har säkra instinkter och följer du ditt hjärta så blir det bra.

Fiskarna 19/2-20/3

Den här tisdagen blir inte alls som du hoppats på. Du stressar upp dig över saker som du inte kan påverka och det får dig att bli irriterad på fel person. Ett gräl under eftermiddagen kan rensa luften men också bygga murar mellan dig och en vän.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons