Onsdag 28/12

28 dec, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

https://www.elle.se/horoskop-december-2016/

 Väduren 21/3-19/4

På onsdagen blir du arg på riktigt. En vän eller släkting har triggat ditt humör under en längre tid och nu har du fått nog. Du anser att den här personen bara tänker på sig själv och ingen annan. Var ärlig när du konfronterar din vän.

Oxen 20/4-20/5

Dagen blir intensiv med rolig. Många dråpliga händelser lockar till skratt och du inser att det finns vissa människor som du saknat att spendera tid med. Det blir en dag full av överraskningar och roliga upptåg.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen bjuder på en hel del olika aktiviteter. Arbetar du så är du kanske inte så effektiv som du skulle kunna vara, men du är glad och harmonisk vilket dina kollegor uppskattar. Kvällen bjuder på nyheter om en familjemedlem.

Kräftan 21/6-22/7

Du är arg på en person som inte vill eller kan vara närvarande under något som är väldigt viktigt för dig. Du anser att det handlar om dålig prioritering eller bara om att hen inte bryr sig tillräckligt för att ställa upp på något som du tycker är viktigt.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är ledsen över att en vän mår dåligt, samtidigt kan du inte hjälpa hen eftersom hen inte vill bli hjälpt. Det är frustrerande att stå vid sidan av och se på när någon du tycker om förstör för sig själv. Ibland måste man låta människor får göra sina egna misstag.

Jungfru 23/8-22/9

Du är lite stingslig idag och det gör att du tar åt dig av kritik som egentligen inte ens är riktad mot dig. Det är Pluto som ger den här effekten. Slappna av och lite på din vän när hen säger att det här inte har med dig att göra.

Vågen 23/9-22/10

Dagen blir lite äventyrlig. Du bryter nya marker och upptäcker ett mod inom dig själv som du inte visste att du hade. Undereftermiddagen får du frågan om något som har med framtiden att göra. Slå inte bort den här frågan som ett skämt, den är allvarligt menad.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är på ett ganska underligt humör idag och det färgar av sig på det mesta som du gör. Du har svårt att acceptera ett nej från en person som faktiskt inte är intresserad av att umgås med dig. Du förstår inte hur den här personen tänker.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir rolig och lite annorlunda. Du provar på en ny aktivitet och det är kärlek vid första ögonkastet. Det här kommer att bli din nya passion under en lång tid framöver. Kvällen bjuder på trevligt umgänge och mycket prat om framtiden.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är piggare idag och vill göra något roligt. Vad som sedan sker den här dagen beror till viss del vilka människor som är hemma och vad det är du är sugen på att göra. Kvällen blir senare än planerad. Något inträffar och du får tänka om.

Vattumannen 20/1-18/2

Under den här onsdagen får du för dig att du ska testa något som du har funderat på men aldrig gjort i verkliga livet. Det blir en intressant upplevelse där du börjar förstå varför du inte provat på det här tidigare.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är mån om att dina vänner har det bra idag och därför lägger du mycket tid och engagemang på att hitta på aktiviteter som passar alla. Det blir en härlig onsdag där du får många att skratta och ha roligt någon som gör dig varm i hjärtat.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons