Torsdag 29/12

29 dec, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

https://www.elle.se/horoskop-december-2016/

 Väduren 21/3-19/4

Under torsdagen tar du ett beslut som är ovanligt för dig. Det är baserat mer på logik än känslor och du väljer bort något du brinner för till förmån mot något som antagligen är bättre i längden men som du upplever som lite småtråkigt.

Oxen 20/4-20/5

Torsdagen fokuserar mycket på kreativitet och arbetsglädje. Oasvett om du är ledig eller arbetar så skapar du den här dagen. Det du trollar fram är fantastiskt och du möts av många superlativ från din omgivning.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har betett dig illa mot en vän och det vet du om. I det här fallet handlar det till stor del om stolthet och om förmågan att förlåta och gå vidare. Du brukar inte vara långsint, men när det gäller just den här personen är du det.

Kräftan 21/6-22/7

Du genomgår en förändring de närmaste dagarna. Det handlar om att utvecklas och fullborda en process som du startat under hösten. Det blir en ganska intressant period där du kan uppleva en del känslomässigt kaos.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under den här torsdagen tar du tag i något som du trodde att du skulle slippa undan, men nu visar det sig att just den här uppgiften bara legat och väntat på dig. Under dagen nås du av ett ganska saftigt skvaller om en kollega eller ytlig bekant. Frågan är om du ska välja att tro det du hör.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen kretsar kring pengar och kring din ekonomi. Egentligen skulle du vilja köpa något fint till nyår, men du avvaktar eftersom du vet att du ligger ut med mycket pengar just nu. Klokt beslut tagit av en klok person.

Vågen 23/9-22/10

Du är bestämd av dig och det är bra. Genom att inte vika i ditt beslut besparar du dig själv en hel del arbete. En kollega eller vän är särskilt uppmärksam och vänlig mot dig idag. Du anar att hen kanske vill ha en gentjänst inom en snar framtid.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir livlig och händelserik, särskilt för sent födda Skorpioner. Du möter en person som du inte trodde att du skulle stöta på och det väcker en massa känslor inom dig. På kvällen tar du ett initiativ som är väldigt olikt dig.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen kretsar kring naturen och kring att vara utomhus. Du suger åt dig av all solenergi omkring dig och det blir en härlig torsdag där vänner och familjen står i centrum för din uppmärksamhet. På kvällen får du möjligheten att förändra något du är missnöjd med.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här torsdagen är det full fokus på vänner och på att ha kul. Är du ledig finns det inget som kan hindra dig. Du njuter av den här dagen och du är ovanligt pratglad och charmerande. På kvällen vågar du ta ut svängarna lite extra.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är trött på människors fördomar om vad du kan eller inte kan. Du anser att du inte har några begränsningar, det tar bara lite mer tid att lära sig vissa saker och att det gäller att ha tålamod. Ett impulsköp kan förfära din partner idag.

Fiskarna 19/2-20/3

Det finns inget som du avskyr som mycket som när en person försöker ge dig dåligt samvete. En ung släkting spelar på din lojalitet och det väcker snarare ilska än empati hos dig. Hen måste hitta andra sätt att nå fram till dig på.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons