Fredag 30/12

30 dec, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

https://www.elle.se/horoskop-december-2016/

Väduren 21/3-19/4

Fredagen blir ganska intensiv eftersom du bollar så många saker i luften samtidigt. Här gäller det både att ha simultanförmåga och uthållighet. Under eftermiddagen hittar du en oväntad lösning på ett ganska knepigt dilemma.

Oxen 20/4-20/5

Dagen handlar om att våga ta för sig i olika sammanhang. Genom att inte vara rädd för att synas utan snarare vilja var den som uppmärksammas så kommer du vinna en hel del fördelar. En vän och kollega finns vid din sida och stöttar dina beslut.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du ser olika fördelar i olika metoder som har med arbetet att göra. Nu gäller det bara att utvärdera vilken av dem som är den mest effektiva för just dig. Ett vänligt råd kan vara klokt att lyssna på idag.

Kräftan 21/6-22/7

Du dras till familjen och det välkända just nu. Det okända skrämmer dig en hel del och du undviker situationer där du inte kan ta kommandot. Idag uppstår just en sådan situation där du inte har någon makt. Det blir en tuff nöt att knäcka.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det finns många falska vänner omkring dig just nu och det svider i ditt hjärta när du upptäcker det. Du inser at det du trodde var verklighet inte alls överensstämmer med de fakta du pusslat samman den senaste tiden. Nu bör du göra något åt situationen.

Jungfru 23/8-22/9

Du känner dig på ett strålande gott humör och det märks inte minst på din kreativitet och skapandelust. Oavsett om du ägnar dagen åt förberedelser inför nyår eller om du jobbar så blir allt du rör vid spektakulärt.

Vågen 23/9-22/10

Dagen handlar om olika beslut som en vän fattar. Du kan egentligen inte göra så mycket mer än att iaktta din vän och stötta när hen ber om råd. Dessvärre är din vän stolt av sig och ber sällan om någon annans åsikter.

Skorpionen 23/10-21-11

Du genomgår en metamorfos från puppa till fjäril. Det kommer in en massa positiv energi i ditt tecken och du vill gärna visa omvärlden vem du är. Kvällen bjuder på trevligt sällskap i en högst oväntad form.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Den här fredagen har du en hel del pusselbitar som du vill foga samman innan nyår. Det handlar om allt från att reda ut en konflikt till att se till att dina vänner vet hur mycket du älskar dem. Det blir en intressant dag.

Stenbocken 22/12-19/1

Det finns flera frågor som kommer att få svar idag. Alla svaren är kanske inte vad du hoppats på men det klargör framför allt för dig själv vad du vill göra med framtiden. Kvällen bjuder på hemmamys och lite flirtande.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är envisare än du vill medge för dig själv. Tack vare att du kan få som du vill i så många situationer så lyckas du övertyga din chef om att du är en bra ledare. Kvällen handlar om sunt förnuft och ett lagom tempo som både tillåter aktivitet och vila.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen blir härlig och underhållande. Du omger dig med människor som du älskar och du lyckas få dem att stanna kvar främst av lojalitet och av kärlek. Du är en person som det är lätt att tycka om därför vill dina vänner gärna hjälpa dig när du behöver det.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons