Lördag 31/12 Nyårsafton

31 dec, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

https://www.elle.se/horoskop-december-2016/

 Väduren 21/3-19/4

Nyårsafton blir en härlig dag och en trevlig kväll. Dagen fokuserar kring vänskap och gamla drömmar som plötsligt vaknar till liv igen. På kvällen är det främst god mat som spelar en central roll. Glöm inte ett nyårslöfte som du planerat att ge.

Oxen 20/4-20/5

Dagen blir intensiv och lite stressig, men det trivs du med eftersom då kommer du i rätt stämning. På kvällen satsar du på glamour. Det är sällan Oxen får leva ut sin lyxälskande sida, men på nyår har du chansen. Det blir en lyckad kväll.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är fokuserad på en konflikt i din närhet som håller på att eskalera. Du funderar på hur du ska kunna medla utan att samtidigt bli indragen. På kvällen verkar du vara bortbjuden. Är det en stor fest så kommer du verkligen bli kvällens stjärna.

Kräftan 21/6-22/7

För dig handlar den här speciella kvällen mer om familjen än om att festa. Du tycker om att samla dina när och kära kring en riktig festmåltid. Se upp med besvarliga bekännelser den här kvällen. Det kan bli pinsamt imorgon.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Nyåret är magiskt för dig och du njuter verkligen hela den här nyårsaftonen. Det handlar inte bara om mat och fest, förberedelserna är minst lika viktiga. Du tycker om känslan i att få klä upp dig och du satsar fullt ut på både detaljer och helhet.

Jungfru 23/8-22/9

Den här är en dag som du ser fram emot med blandade känslor. Å ena sidan tycker du att det är revligt med fest och god mat. Å andra sidan är du rädd för att spinga på en person som du inte är redo att träffa ännu.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en rolig nyårsafton som kan bjuda på ett litet oväntat äventyr. Här gäller det bara att var öppen för allt och inte tveka att ta för dig. Kvällen blir betydligt senare än du räknat med. Är du singel kan det blir en del flirtande den här nyårsnatten.

Skorpionen 23/10-21-11

För dig handlar nyår om att våga bekänna känslor. Det finns få personer som du är helt öppen inför, men ikväll träffar du på en person som får dig att känna dig helt bekväm med att visa vem du egentligen är. Det blir en ny upplevelse för din del.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen bjuder på en del utomhusaktiviteter. Har du möjlighet att leka i snön gör du gärna det men det är troligare att du ägnar dagen åt långpromenader snarare än pulkaåkning. På kvällen föredrar du en intim middag med dina närmaste framför en sprakande fest.

Stenbocken 22/12-19/1

Nyår blir inte alls som du föreställt dig den, det blir bättre på alla sätt och vis. Du tillbringar dagen och kvällen med människor som du älskar. Är du singel kan du få en plötslig kärleksförklaring från ett högst oväntat håll. Oväntat, men välkommet.

Vattumannen 20/1-18/2

Nyår blir magiskt. Du får visa upp dina talanger och samtidigt vara så där social och charmerande som bara en Vattuman kan vara. Någon är nyfiken på en av dina vänner och frågar gärna ut dig om hen. Själv njuter du av att kunna leverera den här typen av information.

Fiskarna 19/2-20/3

Glöm inte att visa vem du är idag. Du glider lätt in i olika roller beroende på situationen, men ikväll är det extra viktigt att du inte är någon annan än just dig själv. Om du vågar visa vem du är kan natten bli magisk.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons