Söndag 1/1

01 jan, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

https://www.elle.se/horoskop-december-2016/

Väduren 21/3-19/4

Du vaknar upp med känslan av att ha glömt något. Du vet inte när eller hur, du vet bara att det är något som inte stämmer. Under kvällen möter du en person från det förflutna och det blir en omtumlande upplevelse.

Oxen 20/4-20/5

Den här dagen gör du verkligen så lite som möjligt. Du kan ägna några timmar åt småplock och lättare aktiviteter, men på det stora hela satsar du på en lugn dag tillsammans med en bok eller ett par filmer.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är segare än du vill erkänna den här nyårsdagen. Det som skulle bli en fräsch nystart visar sig vara en riktigt jobbig dag där allt tar emot, även de enklaste uppgifter. Ett skvaller från en vän livar upp kvällen.

Kräftan 21/6-22/7

Du ägnar den här söndagen åta att varva utomhus aktiviteter med inomhusmys. Du njuter att vara ledig och har du möjlighet så planerar du en liten utflykt på eftermiddagen. Kvällen bli lagom lugn. Du ser till att komma i säng i tid.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Nyårsdagen blir en nystart i ditt liv. Du väljer att bildligt talat lägga allt gammal bakom dig och gå ut i världen med nyfikenhet och en vilja att lära. Det finns ett par nyårslöften som du avlagt som du ångrar lite gran. Du vet att de löftena kommer att bli svåra att hålla.

Jungfru 23/8-22/9

Var inte rädd för att säga vad du tycker och tänker. Det är många som vill höra din åsikt, men du blir lite blyg när det är fler än ett par åhörare. Lita på ditt omdöme och stå upp för dina åsikter den här första dagen på det nya året.

Vågen 23/9-22/10

Under den här söndagen är du fokuserad på hälsa och välmående. Oavsett om du väljer att börja dagen med kruskakli och joggingtur eller pannkakor med färska bär och yoga så är det här en symbolisk start på ditt nya liv.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en ganska jobbig inledning på söndagen. Du är in i märgen trött och du orkar inte med några former av konflikter den här dagen. Kvällen blir härligt lång och händelselös, precis vad du behöver.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Söndagen bjuder på en del överraskningar som du kunde vara utan, i övrigt blir det en bra dag där fokus ligger på mat och på vila. Du har förlorat en hel del sömn den senaste tiden, men det ser du till att ta igen idag.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir ganska monoton, fast på ett bra sätt, Du tar det lugnt och njuter av att slippa anstränga dig. Under kvällen möter du en person som får dig att drömma om framtiden. Det ligger förälskelse och passion i ditt tecken just nu.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är trött och vill egentligen inte göra någonting, men din pliktkänsla tvingar dig att bita ihop och finnas till hands för andra som inte mår så bra. Kvällen handlar enbar om dig och om dina behov. Det blir en riktigt härlig kväll.

Fiskarna 19/2-20/3

Den här dagen bestämmer du dig för att gå emot en vän i en fråga som ni är oense i. Att du tar det här steget ut ur din bekvämlighetszon är bra. Du behöver verkligen testa dina gränser innan de sätts på prövning i verkligheten.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons