Måndag 2/1

02 jan, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

 Väduren 21/3-19/4

Måndagen blir intensiv. Du vill hjälpa en kollega samtidigt om du har fullt upp själv. Egentligen borde du tänka på dina egna intresseområden innan du hjälper någon annan. Eftermiddagen blir betydligt lugnare.

Oxen 20/4-20/5

Det känns skönt att komma ingång igen efter alla helger. Oavsett om du arbetar eller är ledig försöker du göra något nyttigt den här dagen. Du vill komma i form och det märks på allt från det du stoppar i dig till vilka aktiviteter du väljer att göra.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns något nytt och fräscht över den här dagen. Du känner att det ligger ett helt år av nya utmaningar och roliga aktiviteter framför dig. Har du barn är du gärna utomhus. Vänner och familj är i fokus just nu.

Kräftan 21/6-22/7

Måndagen handlar om att fatta en del tuffa ekonomiska beslut. Du vill en sak men din partner tycker att dina åtstramningar är onödiga. Som singel är det du själv mot ditt dåliga samvete. Det blir minst en lika hetsig diskussion som om du har en partner.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är lite deppig den här måndagen. Julen är en av dina favorithögtider och nu är den över. Du tycker att det är skönt att kunna se fram emot att ljuset återvänder, men det är väl det enda positiva du ser med januari just nu.

Jungfru 23/8-22/9

Du tar dagen lite som den kommer. För dig är det viktigt att våga vara impulsiv, något som inte riktigt ligger i din natur. Under eftermiddagen den här måndagen kan du råka ut för en mindre olycka som innebär mer besvär än några allvarliga men.

Vågen 23/9-22/10

Dagen blir härlig och varierande. Du har tusen och åter tusen projekt som du vill dra igång, men det finns inte riktigt tid eller resurser till det just nu så du måste börja tänka smart och ekonomiskt. Kvällen blir romantisk för nyförälskade Vågar.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är nöjd med att lägga det gamla bakom dig och gå in i ett nytt år. Du lovar dig själv att inte vara så känslomässigt instabil, utan satsa på dig själv och på din familj istället för att hela tiden leta efter lyckan. Ett nyårslöfte som du nog kan hålla.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det finns en frustration över ditt tecken idag. Du hade något inom räckhåll, men av någon anledning så slarvade du bort det. Det är en härva av lögner och outtalade sanningar som måste redas ut innan du kan gå vidare.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir lugn. Du har svårt att motivera dig att göra någonting, du vill bara lata dig. På eftermiddagen försöker en vän få dig att komma ut lite. Passa på, det kan bli en mer intressant eftermiddag och kväll än du kunde föreställa dig.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är trött och irriterad den här måndagen. Din hälsa är inte på topp, men du har ändå flera olika projekt som du måste ta tag i innan det är försent. Kvällen blir tidig för din del. Du har stämt träff med din säng och den tänker du inte missa.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen blir inte så rolig. Du fastnar i ett projekt och har svårt att hinna klart i tid. Det blir en del gräl mellan dig och en yngre släkting. Hens envishet driver dig till vansinne och du har svårt att se din egen del i den här konflikten.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons