Tisdag 3/1

03 jan, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

 Väduren 21/3-19/4

Du har en förmåga att inte höra vad som sägs till dig. Du stänger av när du tycker att det är tråkigt och det kan resultera i att du missar viktig information. Idag ska du hålla öronen extra mycket öppna för det sägs en del väsentliga saker.

Oxen 20/4-20/5

Tisdagen blir väldigt gemytlig. Du byter kollegor av någon anledning, det kan vara sjukdom eller semester och det ger en ny innebörd till ordspråket omväxling förnöjer. Kvällen handlar om att ta ställning till ett aktuellt problem.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns en del saker som du borde förändra i ditt liv, men du har inte orkat ta tag i dem. Idag har du inget val, du måste försök strukturera de här problemområdena innan de eskalerar till något ännu värre. Pengar är i fokus idag.

Kräftan 21/6-22/7

Det finns ingen tvekan hos dig när du får en fråga som du längtat efter. Du kanske har spelar cool och ointresserad, men när det väl kommer till kritan så är det ju det här du verkligen vill. Kvällen blir magisk.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är på uselt humör och en hel del av ditt dåliga humör kommer från en ogynnsam inverkan från Venus. Det är en övergående influens, men den kan vara ganska jobbig att hantera när det är som värst.

Jungfru 23/8-22/9

Du är osäker på om du handlar rätt mot en vän. Du vet att hen är tålmodig mot dig även när du gör fel och det är till viss del det som gör dig lite osäker. Varför inte fråga istället för att grubbla. Du kommer att få raka svar.

Vågen 23/9-22/10

Dagen blir ganska intensiv. Det finns mycket att ta tag i både i hemmet och på jobbet. Det gäller att du är alert och inte dagdrömmer för mycket för då kommer du inte alls att kunna hänga med. Kvällen slutar i lätt kaos.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en ganska intensiv tisdag där risken är stor att du börjar gräla med någon som står dig nära för att hen inte lyssnar på dig ordentligt. Under kvällen möter du en person som gör ett starkt intryck på dig.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du vet vad du vill och du tänker inte finna dig i att någon kritiserar dina val. Det blir en ganska turbulent men produktiv tisdag där fokus ligger på att lyckas med det du gör och att visa att du är en kraft att räkna med.

Stenbocken 22/12-19/1

Tisdagen blir en aning förvirrande. Du har egentligen inga planer, men flera personer har saknat dig och vill träffas vilket ger dig fler valmöjligheter. Dagen blir spännande och lite annorlunda. Fisk luft och massor av aktivitet kantar din dag.

Vattumannen 20/1-18/2

På tisdagen tar du det lugnt och njuter av att slipp stressa. Under dagen möter du flera personer som får dig att fundera över vissa val som du gjort. Du inser att det kanske finna en smartare väg att välja, men då gäller det att vara fokuserad.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är irriterad på dina kollegor för att de inte kan skilja sanning från lögn lika enkelt som du kan. Du är en väldigt intuitiv person så du kan inte räkna med att alla är lika insiktsfulla som du är. Kvällen handlar om vänskap och förtroenden.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons