Onsdag 4/1

04 jan, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en ganska intensiv onsdag. En olycka som du inte kunnat förutse tvingar dig att tänka om när det gäller arbetet idag. Under eftermiddagen möter du en person som hjälper dig på ett lite udda sätt.

Oxen 20/4-20/5

Du känner dig trött och i behov av att få sova. Det har varit en intensiv period både privat och på jobbet och nu känner du att all ansträngning tar ut sin rätt. En rolig överraskning väntar dig på kvällen. Något eller någon gör dig riktigt glad.

Tvillingarna 21/5-20/6

Den här dagen handlar om att lyssna och lära. Det blir en trevlig dag där du lär dig en massa nya saker. Under eftermiddagen får du nyheter som rör en vän. Det är nyheter som du väntat på och det känns bra att få dem innan du oroar dig allt för mycket.

Kräftan 21/6-22/7

Du har en förmåga att reta upp en vän. Du vet precis vilka knappar du ska trycka på för att hen ska bli irriterad. Mycket handlar om sårade känslor och överdrivna reaktioner i er relation. Ni är kanske inte så bra för varandra.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du blir förvånad över hur många som tyr sig till dig idag. Det finns ett behov av dina råd och din uppmuntran. Du blir både stolt och glad när du möter de här reaktionerna. Kvällen handlar om att vara modig.

Jungfru 23/8-22/9

Du blir arg på en vän som gör ett dumt inköp idag. Hen har verkligen inte råd med den här extravaganta lyxen, men hen lyssnar inte på kloka råd, varken från dig eller från någon annan. Under kvällen möts du av blandad förvåning när du visar upp en väl dold talang som du har.

Vågen 23/9-22/10

Dagen handlar om att sätta mål och att fullfölja dem. Den kan verka enkelt, men det är besvärligare än du tror. Det finns en del väl dolda hinder som skapar problem den här dagen. Med hjälp av en vän eller kollega så klarar ni allt ni vill.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är irriterad på en person för att hen inte vågar satsa mer. Du vet vad den här vännen vill ha och det ligger inom räckhåll men då behövs det en gnutta mod och en massa driv vilket din vän uppenbarligen inte har.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir trevlig och lite enformig. Alla aktiviteter som du planerat bli inställda eller uppskjutna på grund av förhinder. Här gäller det att vara flexibel och kunna tänka om. Kvällen bjuder på olika former av utmaningar.

Stenbocken 22/12-19/1

Onsdagen kan bli väldigt romantisk om du vill. Det finns mer än en beundrare som försöker att ta kontakt med dig och det gör dig både glad och lite oroad på samma gång. Du tycker det är en aning genant med all uppmärksamhet.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen blir rolig om lagom omväxlande. Även om du inte är på topp rent fysiskt så känner du dig piggare än igår. Ett råd från en vän får dig att göra en ovanligt bra investering idag. Kvällen blir trevlig men väldigt lugn.

Fiskarna 19/2-20/3

Du satsar på utomhusaktiviteter idag och det tycker du är både roligt och omväxlande. Kylan få dig att vakna till liv. En fundering om framtiden kn väcka en del frågor som du behöver svar på innan du fattar några beslut.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons